Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hallottam az anyósomat beszéln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottam az anyósomat beszélni, a tartalma megrázott. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Tegnap lagziban voltunk. Nekem kedden egy vizsgám lesz, amiért nagyon izgulok. Nem mutattam ki senkinek sem, h valami bajom lenne, ha párszor rám jött az aggodalom, akkor talán látszott rajtam, h hallgatag lettem, de amúgy semmi. Táncoltam, mulatoztam, iszogattunk. Véletlenül sem akartam senki terhére lenni. A párom az asztalnál hajnalban elkezdett duzzogni, nem tudtam miért. Megkérdeztem tőle, h mi a baj, erre jött a szöveg: Mert ideges vagy egy f...x vizsga miatt. És kioktatott, h amilyen gyenge iskola... Ezen nem is sértődtem volna meg, de az egész asztal előtt elkezdett ezzel “alázni”. Nem szóltam semmit, fogtam a táskámat és kimentem.

Ma, h felkeltünk, hallottam, h konyhában anyósom azt beszélte, h a párom unokatestvére és barátnője milyen jól megvannak, bezzeg a párom tegnap meg megint összeveszett velem és h mondta is neki, h ezért kár volt az eljegyzésért, amire a vőlegényem azt felelte, h már bánja is. Anyósjelölt meg, h annyit felelt rá, h még vissza lehet táncolni. Őszintén nagyon neheztelek mindkettőjükre, a páromra is, h ilyet kimondott, és az anyósomra is a “remek” tanácsára. Bár van benne igazság, de nem ennyit kell tanácsolni, h akkor bontsa fel az eljegyzést... Ez duplán nem hiányzott a keddi napomhoz...

2018. jún. 17. 11:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
58%
Klasszikus "lábtörlő leszek egy farokért" kapcsolat. Sok sikert!^^
2018. jún. 17. 13:51
 22/35 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó: inkább lábtörlô leszek egy gyûrûért-kapcsolat.
2018. jún. 17. 14:06
 23/35 anonim ***** válasza:
72%
Én fognám a cuccom a gyűrűvel együtt,és elmennék,a gyűrűt meg eladnám:D Ő is eladja, de mivel én is eltudom akkor nekem legyen hasznom belőle ha már egy ilyen féreg volt.
2018. jún. 17. 15:07
 24/35 anonim ***** válasza:
77%
Na, ilyen vőlegény és anyós mellett ellenség már nem is kell. :) További kellemes évtizedeket, biztos szereted, ha beléd törlik a lábukat...
2018. jún. 17. 15:20
 25/35 anonim ***** válasza:
35%
Semmi becsulet nincs benned. En ezekutan visszaadtam voln aa gyurut es viszlat soha. De persze van egy ket no, akik elvezik ha igy bannak veluk, megalazzak oket. Lehet ilyen vagy.
2018. jún. 17. 16:11
 26/35 anonim ***** válasza:
19%

"Klasszikus "lábtörlő leszek egy farokért" kapcsolat. Sok sikert!^^"

Vagy a penzeert van vele. Egyertelmu. Fizetik a tandijat, jo elete van, lakas, stb. persze hogy lenyel egy kis megalazast egy ilyen eletert cserebe.

2018. jún. 17. 16:13
 27/35 anonim ***** válasza:
96%

úgyis vele maradsz. :D

én ha összeveszek a barátommal, akkor is tudom hogy szeretem. lehet hogy mondok rá csúnyákat, elküldöm a pcsába, de nem mondok ilyeneket hogy megbántam hogy összejöttem vele és hasonlók.

már azért otthagytam volna, amit az asztalnál leművelt. ne viccelj már. normális egyáltalán az az ember, aki azon kiakad hogy a párja aggódik egy vizsga miatt? :D egyetem alatt én is, barátom is mindig izgult és félt a vizsgától. megnyugtattuk egymást, támogattuk, noszogattuk hogy tanuljon a másik és akkor kevésbé izgul majd.

2018. jún. 17. 17:21
 28/35 anonim ***** válasza:
73%

Akkor maradj vele, nyeld le a további sértegetéseit, és nézd el neki, ha kúrogat melletted ezt-azt - mert hogy nem szeret, az is biztos.

Én erre bementem volna, kérdőre vonom őket, leteszem a gyűrűt, és szépen elsétálok örökre.

29n

2018. jún. 17. 19:23
 29/35 anonim ***** válasza:
94%
Ên nem eröltetném a dolgot ezek utàn .Nem az anyós végett hanem a pasid miatt .Eleve ha nem tisztel hanem megalaz és mond egy k3t kedves szót csak mert kufirculhatnékja van inkàbb köszönöm nem kérek belöle .Pattannék onnan a gyűrűt meg visszaadnsm .
2018. jún. 17. 21:30
 30/35 anonim ***** válasza:

Kérdező lehiggadtál?

Akkor dobd ki.

2018. jún. 18. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!