Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek h ne utaljam anyira (lesz) anyosomat?

Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 11:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Huu...nem nagyon tudtam dekodolni a kérdésed, "lesz anyosod"????

Hàt, keruld a tàrsasàgàt,és a vitàkat vele, ahogy csak tudod.

Egyébként udv a klubban :D :D

2009. jún. 11. 11:30
 2/11 A kérdező kommentje:
meg nem a anyosom de majd az lesz ... de remelem akkorara mar egy szebb vilagba lesz :D
2009. jún. 11. 11:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

talán írhatnál vmit arról, h miért utálod, ő is így érez e irántad?

így általánosságban csak annyit tudok mondani h beszéljétek meg egymással ha valami gond van, egyezzetek meg, hogy ha közös életetek lesz, akkor mennyire engeditek a leendő férjetekkel őt az életetekbe. érdemes feladni ezért néhány dolgot, mert ha nagyon elzárkózol, akkor morcos lesz, és az is megeshet h ellened hangolja a férjed, vagy a majdani gyerekeidet is.

ha meg nincs rá különösebb okod h utáld, csak nem szimpatikus, akkor gondolj bele, h a párod, akit szeretsz, félig az édesanyja. ő nevelte fel a srácot, neki köszönheted egyrészt, hogy most olyan, amilyen. én pl. mindig hálás leszek a párom anyukájának h ilyen nagyszerű fiút nevelt fel :D

2009. jún. 11. 11:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem o nevelete. Csak azota lakik nala miota dolgozik ... De a parom szivesen segit neki es meg sajnalja is az anyat es persze mindig neki ad igazad ... :-<
2009. jún. 11. 11:36
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Itt vmi bűzlik. Miért nem irsz le vmi konkrét okot, vagy esetet??? Esély se adsz nekünk, hogy megértsünk. Hány éves vagy? Honnan tudod h az anyósod lesz? El vagy jegyezve? Együtt fogtok lakni?? Mivel bántott meg anyósod?

Ne érts férre, nekem is van anyósom, együtt lakunk, nem felhőtlen a viszonyunk, néha ugy érzem, hogy már nem birom velük (após is van), de tudom, h mivel bántanak meg és ami a legfontosabb, hogy egyszer majd elköltözünk és akkor már nem számit. Ha külön fogtok élni akkor szerintem ki lehet bitrni azt a fél órát amig együtt vagytok.

Ne túlozd el a dolgokat, mert tönkre mehet a kapcsolatotok. A te házad tályán mi a helyzet???

2009. jún. 11. 11:43
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

Mit jelent az hogy (lesz) anyós? Ilyen jelzőt a magyar nyelvben még nem hallottam...

Amúgy a kérdés az, hogy miért utálod? Van valami oka annak, hogy miért nem tudtok kijönni? Mégis ő nevelte fel a férjed...

Ha a "lesz" anyós vmi számomra ismeretlen népcsoport (elírtad pl a "lett"-et) akkor próbáld tanulni a nyelvét v mittomén... azt is el tudom képzelni hogy "leendő"-t akartál írni, ez esetben gondok vannak, mert ha már házasság előtt nem jössz ki vele, akkor nem tudom mi lesz a későbbiekben... Talán ha leírnád mi az ellenszenv gyökere, az segítene.

2009. jún. 11. 11:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

lesz anyós :) ez nagyon ül.

Szóval LEENDŐ anyós.

2009. jún. 11. 11:51
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Először is kezdj el nyelvet tanulni (gondolok itt a magyarra), vagy szerezz be egy Magyar-Magyar szótárat, és szótárazd amit mond, mert lehet félre érted a mondanivalóját, és ezért utálod.
2009. jún. 11. 12:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Párodban felerészben van benne az anyukája, a párodon keresztül őt is tisztelheted. Nem kell szeretned, de tisztelned igen. Ha elfogadod a párodat, a családját is elfogadod. És fordítva: ha zavar a párod családja, akkor ő benne se fogadsz el mindent.

Mit utálsz magadban? Ez zavar a leendő anyósodban is. Ha elfogadod magadban ezeket a tulajdonságokat, akkor a másikban sem fognak zavarni.

2009. jún. 11. 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Nem kell beszereznie magyar szótárat, mert vannak tájegységek ahol így mondják, hogy lesz-anyósom, lesz-menyem. Egyáltalán nem hülye, a tájszólásos kifejezésekkel semmi baj nincsen.

Nem tudsz mit csinálni. Ha nem adott rá okot, akkor mindegy mit mondunk akkor is ellenszenves lesz. Ha meg adott rá, akkor esetleg megbeszélheted vele, de a menyek 90%a nem beszéli meg csak utálkozik tovább. Ha nem lehet vele beszélni csak simán kerüld el. És ne állítsd választás elé a párodat, mégis csak az anyja, majd ő eldönti, hányadán áll veletek. Ha sugdosod a fülébe, hogy milyen hülye anyja van azzal csak magadra haragítod.

2009. jún. 11. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!