Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fodrászként nem tudok dolgozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fodrászként nem tudok dolgozni, mert zavarja a barátomat a sok srác alany?

Figyelt kérdés

Nagyon sok embert ismerek a munkából adódoan és sokukkal tartom a kapcsolatot valakik rendszeresen járnak hozzám. Rengeteg telefonszám elvan mentve a telefonomba. Van egy külön kis könyvem is ahova ezeket jegyzetelem plussz az időpontokat. Én csak férfiak haját vágom most. Előtte másfél évig nők és férfiak haját is vágtam. Aztán miután elköltöztem a szüleimtől az új melóhelyemen csak férfiak haját vágom. A barátomat meg ez kezdte el zavarni. Hogy nekem túl sok a férfi ismerősöm és biztos azért járnak hozzám sokszor, mert..ah hagyjuk is. Nagyon idegesít amit csinál. 6 hónapja dolgozom itt. És kb 2 hónapja cirkuszol a barátom. De olyan szinten, hogy volt amikor bejött a munkahelyemre megnézni. Vagyis csak 'beugrott' megnézni. A kis könyvemet meg a naptáramat folyton lesi. És nem is zavartattja magát. Ha szólok,hogy ne kutakodjon akkor meg azthiszi,hogy titkolok valamit. Mit csináljak,hogy jó legyen neki? Nagyon idegesítő meg gyerekes. Közben meg majdnem 8 évvel idősebb nálam. Mintha lassan az anyja lennék. Nekem kell megmondanom hogy viselkedjen.

Vagy szerintetek velem van a baj?

2018. jún. 16. 18:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
Mióta vagytok együtt? Nem történt valami ami miatt esetleg talán van alapja a féltékenységnek? A megnyílvánulásai szánalmasok...de mindennek oka van. Ilyennek a legdurvább oka,hogy ő tett valami rosszat.
2018. jún. 16. 19:30
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Én mondjuk nem értem, miért csak férfiak haját kell vágnod, ez nem teljesen normális, igazat adok a barátodnak, mert ez így elég szánalmas. A leírásod alapján nem férfi fodrász vagy. Nőgyűlölő vagy talán?
2018. jún. 16. 20:59
 13/17 anonim ***** válasza:
15%
Ja és látszik hogy te is élvezed a helyzetet ("rengeteg telefonszám elvan mentve a telefonomba".-minek? Majd bemutatkoznak ha időpontot kérnek, nem?)
2018. jún. 16. 21:05
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem! Itt csak férfiak haját kell vágni. Férfi fodrászat. Még rajtam kívű van 1 nő meg 2 férfi. Nem én akartam így, itt volt munka lehetőség. Előtte lévő helyen ahol dolgoztam ott meg vegyes volt. Amúgy ezt jobb csinálni számomra, sokkal könyebb és ebben kreatívabb tudok lenni. A hosszabb hajaknál nem vagyok annyira motivált. Ha valaki azt mondja 'rád bízom' kb ilyen legyen akkor gondolkodom azért, rövidebb haj esetebén meg egy csomó ötletem van, meg szeretek hajat nyírni, formálni, most sokan olyan fazonra kérik amiben már profi vagyok szerintem :)

Ha valaki időpontot kér az hív bennünket.

De amúgy kb 40-50 ember rendszeresen visszajár hozzánk és nekik elmentettem a számukat. Volt aki elkérte a tel.számom,hogy ha esetleg máshol dolgoznék, de városon belül akkor tudja,hogy hova menjen, mert csak hozzám akar jönni. Ilyen gyakran van. Én már évek óta ugyan ahhoz az emberhez járok és ha kell akkor haza megyek, de másra már nem bízom a hajam.

Meg sok emberrel azért baráti a viszonyom és a kollégáknak is. Sokat lehet közben beszélgetni. Nekem most egy idősebb bácsi a kedvencem olyan mint a papám csak azért kicsit fiatalabb 49 éves. :)

Sosem adtam okot a féltékenységre. Nem tudom pontosan mióta vagyunk együtt. Kb egy éve talán.

2018. jún. 16. 21:54
 15/17 A kérdező kommentje:
Amúgy lány vagyok. Nem értem! Miért gyűlőlnék bárkit is? A nőket? Tessék? Nem, nekem semmi baj a nőkkel :) én is az vagyok. A barátnőim is tudtommal nőből vannak mégsem utálom őket. Sőt a két nővérem is nőből van. Meg úgy amúgy egy csomó női ismerősöm van akiket kedvelek. Neked mi a bajod?
2018. jún. 16. 21:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy igen az ilyen egyre rosszabb lesz. Egy idő után már kb. az is baj ha jobban kicsinosítod magad, mert biztos találkozol valakivel vagy biztos valamelyik vendégednek akarsz tetszeni stb. Minden gyanús lesz neki és egyre rosszabb lesz. Talán próbálj meg először szépen beszélni vele erről, hogy nyugodjon meg, nem csalod meg ez a munkád stb. Ha a szép szóból sem ért, akkor lépj fel határozottabban és ha akkor sem, akkor hagyd el. Sajnálom biztos szereted, de ha nem változtat akkor téged az őrületbe fog kergetni az állandó féltékenykedésével.
2018. jún. 17. 08:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe, ez csak a kezdete, ahogy írták már.

Úgy hazamenni, hogy "na, kezdődik" - hát nem egy boldog kapcsolat, sőt!

És tényleg ott az esély, hogy a végén újsághír lesz belőled.

2018. jún. 17. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!