Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fodrászként nem tudok dolgozni, mert zavarja a barátomat a sok srác alany?
Nagyon sok embert ismerek a munkából adódoan és sokukkal tartom a kapcsolatot valakik rendszeresen járnak hozzám. Rengeteg telefonszám elvan mentve a telefonomba. Van egy külön kis könyvem is ahova ezeket jegyzetelem plussz az időpontokat. Én csak férfiak haját vágom most. Előtte másfél évig nők és férfiak haját is vágtam. Aztán miután elköltöztem a szüleimtől az új melóhelyemen csak férfiak haját vágom. A barátomat meg ez kezdte el zavarni. Hogy nekem túl sok a férfi ismerősöm és biztos azért járnak hozzám sokszor, mert..ah hagyjuk is. Nagyon idegesít amit csinál. 6 hónapja dolgozom itt. És kb 2 hónapja cirkuszol a barátom. De olyan szinten, hogy volt amikor bejött a munkahelyemre megnézni. Vagyis csak 'beugrott' megnézni. A kis könyvemet meg a naptáramat folyton lesi. És nem is zavartattja magát. Ha szólok,hogy ne kutakodjon akkor meg azthiszi,hogy titkolok valamit. Mit csináljak,hogy jó legyen neki? Nagyon idegesítő meg gyerekes. Közben meg majdnem 8 évvel idősebb nálam. Mintha lassan az anyja lennék. Nekem kell megmondanom hogy viselkedjen.
Vagy szerintetek velem van a baj?
Azonnal hagyd el... lesz ez rosszabb is, nemsokára majd meg is üt, mert "tuti dug téged valaki".
Értelmes ember nem akad fenn, hogy a párja ellenkező neműekkel is dolgozik!
Szakítás?
Elég menthetetlennek tűnik. Ilyeneket egy épelméjű ember nem igen csinál..
Jó neked ...
Az én feleségem is ilyen féltékeny. Azt mondja hogy azért jár hozzám annyi nő mert meg akarják ujjaztatni magukat velem. Nőgyógyász vagyok, most gondolhatod .....
Tedd fel magadnak a következő kérdéseket:
-akarom, hogy olyan apja legyen a gyerekemnek, aki nem bízik meg bennem?
-akarom, hogy olyan apja legyen a gyerekemnek, aki előírja ill. megtiltja, mit tehetek és mit nem?
-akarom, hogy ilyen kis önbizalmú ember legyen a gyerekem apja, aki picit sem tud bízni abban, h ő a legjobb ember a számomra? H ő a férfi, akit szeretek?
-hiányzik nekem az a folyamatos stressz, hogy amikor bejön ellenőrizni, mit ért majd félre?
-akarom, hogy egy ilyen ember elriszza a kuncsaftjaimat?
-akarom a párom féltékenykedő viselkedése miatt elveszteni a munkahelymet?
Nem, én nem vagyok kíváncsi a válaszaidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!