Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen őszinte reakciótok lenne ha kiderülne, hogy a srác szűz?
22 vagyok, ha megismernétek egy ilyen korú srácot és kiderülne róla, hogy szűz még, mi lenne az első gondolatotok? Tehát, hogy mire gondolnátok, hogy miért nem volt még kapcsolata stb.?
Írjatok kort plz
Nem gondolnék semmire, ha nem volt még kapcsolata, akkor ez nem olyan meglepő dolog... Feltehetőleg vagy mert félénk srác volt, vagy valamiért így alakult aztán ennyi, mit kell ezt túl gondolni?
22L
23 éves szűz srác haveromtól azonnal elköszön tinderen minden lány, amikor kiderül, hogy szűz. (Olyan lányok, akik állítólag komoly kapcsolatot akarnak.)
Gyk-n 5-ből 5 lányt nem zavar.
Érdekes.
Nem mindegy ezt a tényt hogy közlöd és mikor. Ha a lányt érdekled ne adj isten kezd beléd habarodni akkor már nem érdekli főleg ennyi idősen.
Én arra gondolnék hogy nem volt megfelelő szociális élete korábban esetleg olyan iskolába járt ahol nem volt lány. A 22 év még nem olyan gond a legtöbb lánynak.
De ezt nem a neten kell közölni pár beszélgetés után és nem pironkodva hanem úgy ahogy az életkorod vagy bármilyen más adatot. Minden onnantól igazán "ciki" ha te annak tartod.
25 voltam mikor összejöttem 22 éves szűzzel, egyből az első alkalommal teherbe is ejtett 😅
Rendes családapa vált belőle, nem gondoltam soha hogy valami defekt lehet vele
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!