Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt el kene hagynom a baratnomet?
Meg az elejen vagyunk, 3 honapja egyutt, de mar osszeismerkedtunk egymas testevel is nagyjabol...de egy dologban nem vagyok biztos
Nekem inkabb a kozepes meretu mellek jonnek be, vagy a kicsi kategoriabol a nagyobbak...de baratnomnek nagyon kicsi, igaz hogy formas de nem igazan lehet rajta fogni sokat...
Szeretem ot nagyon, de felek hogy ez a gondolod kihatassal lesz a kapcsolatunk...
Mit tegyek ha mar nagyon felerosodik ez a vagy es nem tudom elfolytani? Erdemes ugy folytatni? Errol nem tehetek...
18 evesek vagyunk
Mikor összejöttetek, akkor nagyobb volt neki, és összement azóta, vagy mi?
Ha ennyire nem tudsz vonzódni hozzá, akkor minek jöttél össze vele eleve?
a kicsi fütyi hogy jön ide? ha az olyan kicsi, hogy semmit se érezni belőle, akkor abszolút élvezhetetlen a szex.
a csajnak bár kicsi a melle, de vaginája továbbra is van.
én megértem, ha valakinek egy külső tulajdonság annyira taszító, hogy emiatt nem akar együtt lenni valakivel. nekem mondjuk ez inkább az, ha pl egy férfinek hiányzik a karja, vagy a lába. hát neked meg a kis mell. :D
szerintem hagyd el. én akarnám tudni hogy miért, és nem érintene rosszul ha a kis mellem miatt történne. legalább nem bánkódnék miattad. aztán keresnék egy olyan fiút, akinek bejön a kis mell is, meg én is.
Hagyd ott, még most.
Exem egy év után kezdte mondogatni, hogy "úl kicsik" a melleim. Addig "megfelelt" neki a rózsaszín ködben, aztán ahog ez elmúlt, rájött, hogy nem jó, és ENGEM bántott érte.
A csúcs az volt, mikor megkérdezte halálosan komolyan, hogy nem akarom-e megműttetni őket.
Na, valahol itt jöttem rá, hogy milyen emberrel is élek együtt, és léptem le elég hamar.
Nem az a baj, hogy nem szereted a csajod melleit, hanem hogy előbb-utóbb ki fogsz kacsintani a kapcsolatból egy "jobb mellűért".
Ennyi, előzd ezt meg, és kíméld meg a csalódástól a bnődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!