Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnomet tiltjak tolem a neveloszulei, hogyan tudnank megoldani azt, hogy megszunjenek a velem kapcsolatos eloiteleteik vagy ugy folytassuk, hogy ok nem tudjak?
#1. Mar megtettem honapokkal ezelott de nem lett belole semmi az o csaladja reszerol
#2 varok akkor egy ertelmes megoldast hogy te mit tennel ha szeretitek egymast de 0-24 ezzel basztatjak ot
megszunjenek a velem kapcsolatos eloiteleteik
Talan leirhatnad azt is hogy miert tiltanak. Ha Lakatos a neved, en is tiltanam.
Nehéz.
Tizennégy voltam, amikor megismertem a (mára már csak volt) barátomat. A szüleim szigorúak voltak, nagyon tiltottak.
A srác, bár rettentő aranyos volt, inkább annyiban hagyta volna a dolgot, amúgy sem volt kezdeményező típus, én pedig a szüleimmel éltem, ezért rájuk hallgattam. Miután szakítottunk az előző napi szintű veszekedések először redukálódtak, majd teljesen eltűntek.
Kb. mostanra felejtettem el a srácot teljesen, három év után.
Az egész monológgal csak annyit akartam mondani, hogy ha nem csak egy éjszakát akarsz a lánytól, akkor ne szakítsatok.
(Amennyiben csak vízszintes tangóztok tekintsd semmisnek a válaszom ;) :D )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!