Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ilyen helyzetben, ha nem tudok semmi biztosat es nem akarom megbantani a baratnomet?
Olyan pletykakat hallottam, hogy a baratnom osztaly kirandulason mas fiuk tarsasagat kereste, meg egyfolytaban kovette oket stb. Nem tudom mennyire igaz az egesz, hogy mennyire volt komoly es hogy egyaltalan mennyire gondolta komolyan, de zavar a dolog. Mit tegyek?
18/F
Van az az úgynevezett asztal 2 székkel.
Kettőtöknek pont 2 nemesebbik fele van, szóval mindenkinek jut 1 szék.
Egymással szembe le kell ülni és beszélni...
Eddig en is eljuttam xD
Az erdekelne, hogy hogyan kerdezzem meg tole, hogy azert erezze, hogy bizok benne es ne en jojjek ki szarul a vegen. Mert azt meg vegkepp nem akarom, hogy ellentamadasba menjen at az egesz es azzal vadolna, hogy pletykaknak hiszek, nem neki.
Lehet le fognak pontozni, de úgyis sértődés lesz belőle.
Előre megmondom. Akár igaz akár nem.
Ha igaz a pletyka, akkor csak azért is, ha meg akkor meg azért, hogy hogyan fordulhat meg a fejedbe, hogy egyáltalán foglalkozol ezzel.
Nem minősíteni akarom a barátnődet, de abból ítélve, hogy félsz a reakciójától, nem a visszahúzódó típus, aki jól fogadja ha szembeállítják valamivel.
Én valahogy egy beszélgetés alkalmával, amikor teljesen jelentéktelennek tűnik a dolog, valahogy úgy adnám be, hogy:
"Jajj képzeld egy srác azt akarta beadni nekem, hogy(...)"
vagy érted valami ilyesmi nem vádlót, nem túl komolyat, de azért a reakciójából ,arcából tudni fogod, igaz-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!