Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarjuk megbántani a barátunkat, mit lehetne tenni ebben a helyzetben?
Van egy baráti társaságunk.
A társaságból, az egyik lány, az egyik pasival van. A kapcsolatuk nem felhőtlen, mert a pasi valószínű, hogy csalja. Nem ismeri be, a csajt meg annyira elvakítja a szerelem, hogy nem is akarja elhinni, de mi pasik sejtjük.
A másik helyzet pedig az, hogy ez a pasi, néha eszméletlen módon idegesít mindenkit. Beképzeld. Mindenkinél mindent jobban tud. Azthiszi, hogy vicces. És pl arról, hogy megcsípte a szunyog, fél órát képes beszélni. És ha közbeszólunk, megsértődik, hogy nem figyelünk rá.
Mit lehetne tenni, hogy leállítsuk, de ne vesszünk vele össze?
de miért barátkoztok vele? ha meg jó barát, akkor nem lehet megmondani neki, hogy vegyen vissza magából? ha tényleg barát, megérti, hogy nem ő a középpont.
a lány sztem megérdemli, hogy felnyissátok a szemét, én örülnék neki a helyében - de persze finoman
31/L
13:34 köszi a választ :)
nem debreceni vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!