Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem engedem szorakozohelyre a baratnomet. Megertheto?
Az hogy a pia miatt csalt meg csak egy ürügy.. Meg mi az hogy a piatol konnyen kaphato? Ilyen nincs..
Ez nem egeszseges kapcsolat igy..szerintem el kene engedned..itt a bizalom elveszett..
Jézusom. Oké, hogy én már kibszott öreg vagyok a 34 évemmel, de akkor is, na:
1) Mi az, hogy 16 éves taknyok már "kapcsolatban" élnek? Ezek még félig gyerekek, az iskolával kellene foglalkozni.
2) 16 éves vagy, a barátnőd gondolom még ennyi sem és már egy retek k...va? Bulizik és félreqr??? Mi lesz itt még később?
3) Megcsal és te még vele maradsz??? Hát semmi önbecsülésed nincs?
4) Mi az, hogy "elengeded"? Oké, hogy a barátnőd gyerek, de nem te vagy az apja.
Ti nem jártok iskolába? Meg egyáltalán...na jó, mindegy is. Csak én sosem ismertem ilyen prolikat és nekem furcsa.
16 éves lány vagyok....DE eszembe nem jutna megcsalnj a barátom mert szeretem és nem is akarnám elveszíteni.
Plusz ha valaki eleve tudja magáról hogy a piát nem bírja és könnyen kapható tőle akkor mi a nyavajáért iszik?
Nem tudom hány éves de szerintem még 16 évesen is korai a pia, persze néha elmegy de akkor is olyan ember társaságába akivel biztonságba van és odafigyel rá.
(Nem megkeseredett vagyok, viszont utállom a piát)
Konkrétan a kérdésre válaszolva igen, megérthető. Ha meg azt látod rajta hogy nem akad komolyat te pedig igen akkor véleményem szerintem lehetséges hogy hagyni kellene.
nem ertheto meg. ha megbocsajtottal neki, akkor 0rol indul a gyanakvas, nem kene abbol kiindulni, hogy ugy is megteszi, mert mi ertelme van igy egyutt lenni? mi ertelme porazon tartani a masikat?
A masik: 16 evesek vagytok, ne ragadjatok le egy hosszu kapcsolatba. ok, nem mondom hogy hetente partnert kell valtani, meg minddel le is fekudni, es mikor en voltam 16 es nekem mondtak, hat ki voltam akadva...de mostmar latom, igazuk volt. 6 evig voltam egy sraccal, akit kb 2 evig szerettem, a tobbi csak szenvedes meg egymas szivatasa volt.. te ne ess ebbe a hibaba. szakits a lannyal, o is hadd elje az eletet, nincs azzal semmi baj, hogy 16 evesen nem huseges hozzad... bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!