Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem engedem szorakozohelyre a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem engedem szorakozohelyre a baratnomet. Megertheto?

Figyelt kérdés
4 honapja vagyunk egyutt es az elejen megengedtem hogy elmenjen bulizni es megcsalt. Mivel szeretem igy megbocsatottam neki. Mindenhova elengedem kiveve szorakozohelyre. Oda csak velem mehet. Es o maga is bevallotam nekem hogy piatol konnyen kaphato es nagyon keveset bir. Most viszont megint elakar menni es nem erti miertnem engedem. Ensem jarok szorakozohelyekre amiota egyutt vagyunk. 16/f. Megertheto az allaspontom?
2018. jan. 8. 18:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
fiatalok vagytok neki kell meg mas farka is. megertelek teljesen igazad van ! de ha nem erti akkor nem tudsz mit tenni dobod..
2018. jan. 8. 18:16
 2/11 englishman válasza:
75%
Szerintem abszolút megérthető a helyzeted... egy ilyen eset után én sem engedném el egyedül bulizni. Ha meg mégis és újra megcsalna, akkor meg lapát... 23/f
2018. jan. 8. 18:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt több probléma is van..
2018. jan. 8. 18:19
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Az a baj hogy megcsalt és még vele vagy..
2018. jan. 8. 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Megérthető az aggodalmad, de az itt a fő probléma, hogy megcsalás után is visszafogadtad. Ha már ott tartasz, hogy azon kell aggódnod részegen hány pasival fekszik le, az már rég rossz.
2018. jan. 8. 18:26
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
tejesen jogos. te nem gatoltad ot, es elengedted es mit ad isten, megcsalt. Most igen is meg kell ertenie, hogy te ezt igy nem szeretned. Egyebkent ha azt allitja, hogy a piatol csinalja ezt, akkor azzal a feltetellel engedd el, hogy nem iszik.
2018. jan. 8. 18:35
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Az hogy a pia miatt csalt meg csak egy ürügy.. Meg mi az hogy a piatol konnyen kaphato? Ilyen nincs..

Ez nem egeszseges kapcsolat igy..szerintem el kene engedned..itt a bizalom elveszett..

2018. jan. 8. 19:02
 8/11 anonim ***** válasza:
59%

Jézusom. Oké, hogy én már kibszott öreg vagyok a 34 évemmel, de akkor is, na:

1) Mi az, hogy 16 éves taknyok már "kapcsolatban" élnek? Ezek még félig gyerekek, az iskolával kellene foglalkozni.

2) 16 éves vagy, a barátnőd gondolom még ennyi sem és már egy retek k...va? Bulizik és félreqr??? Mi lesz itt még később?

3) Megcsal és te még vele maradsz??? Hát semmi önbecsülésed nincs?

4) Mi az, hogy "elengeded"? Oké, hogy a barátnőd gyerek, de nem te vagy az apja.

Ti nem jártok iskolába? Meg egyáltalán...na jó, mindegy is. Csak én sosem ismertem ilyen prolikat és nekem furcsa.

2018. jan. 8. 19:06
 9/11 anonim ***** válasza:

16 éves lány vagyok....DE eszembe nem jutna megcsalnj a barátom mert szeretem és nem is akarnám elveszíteni.

Plusz ha valaki eleve tudja magáról hogy a piát nem bírja és könnyen kapható tőle akkor mi a nyavajáért iszik?

Nem tudom hány éves de szerintem még 16 évesen is korai a pia, persze néha elmegy de akkor is olyan ember társaságába akivel biztonságba van és odafigyel rá.

(Nem megkeseredett vagyok, viszont utállom a piát)

Konkrétan a kérdésre válaszolva igen, megérthető. Ha meg azt látod rajta hogy nem akad komolyat te pedig igen akkor véleményem szerintem lehetséges hogy hagyni kellene.

2018. jan. 8. 21:19
 10/11 anonim ***** válasza:

nem ertheto meg. ha megbocsajtottal neki, akkor 0rol indul a gyanakvas, nem kene abbol kiindulni, hogy ugy is megteszi, mert mi ertelme van igy egyutt lenni? mi ertelme porazon tartani a masikat?

A masik: 16 evesek vagytok, ne ragadjatok le egy hosszu kapcsolatba. ok, nem mondom hogy hetente partnert kell valtani, meg minddel le is fekudni, es mikor en voltam 16 es nekem mondtak, hat ki voltam akadva...de mostmar latom, igazuk volt. 6 evig voltam egy sraccal, akit kb 2 evig szerettem, a tobbi csak szenvedes meg egymas szivatasa volt.. te ne ess ebbe a hibaba. szakits a lannyal, o is hadd elje az eletet, nincs azzal semmi baj, hogy 16 evesen nem huseges hozzad... bocsi.

2018. jan. 8. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!