Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz egyedül szórakozóhelyre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz egyedül szórakozóhelyre menni?

Figyelt kérdés
Ismerkedési céllal mennék, de nincs kivel mennem, nagyon gáz lenne ha egyedül mennék?

2016. aug. 16. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. aug. 16. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz.

Hány éves vagy, merrefelé laksz?

2016. aug. 16. 20:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja, elfelejtettem bocsi, 17/f Heves megye.
2016. aug. 16. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem
2016. aug. 16. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat szerintem picit igen:D gondolom nem jozanon allnal reggel 5ig,egyedul inni meg kicsit alkeszseg:D valaki csak van,akivel tudsz menni.voltam en is igy,hogy minden itt volt,ott volt,en meg egyedul rohadtam otthon.aztan sulibol egyel alattam levo csajjal osszehaverkodtam,es voltunk csomoszor bulizni :D
2016. aug. 17. 05:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg nincs kivel mennem, viszont mivel ismerkedni mennék oda, így nem azt tervezem hogy csak egyedül ülök és iszok. :D
2016. aug. 17. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!