Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gondol egyet és elmegy bulizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondol egyet és elmegy bulizni engem meg itthon hagy?

Figyelt kérdés
Minden nap dolgozik, ma is csak azért jött haza korábban, mert esett az eső. Ahelyett, hogy velem akart volna menni valahova most estére jutott eszébe (!!!) hogy neki mehetnékje van és már indult is a haverjáért úgy, hogy nem is tudja még hogy hova mennek... Engem meg amúgy se érdekeljen mert ha 2 nap múlva jön akkor 2 nap múlva jön, semmi beleszólásom nincs. Eszébe nem jutott volna engem megkérdezni, amikor én csak annyit látom mostanában hogy reggel elmegy este pedig hazajön aludni. És képes volt azt mondani hogy minden éjjel mellettem alszik, miért ne mehetne el valahova? Igazából rohadtul nem kíváncsi rám... :(
2018. jún. 9. 21:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Légyszíves szakíts vele MOST! Ez egy paraszt, NEM szeret es NEM fog megváltozni... 23L
2018. jún. 9. 22:02
 22/28 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem sem. Egyetértek a #21-el.
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj, majd szakítani fogsz vele, ha már eléggé fáj!

Addig sajnos nem.

24/28 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, ezeket nem itt gykn kéne leírnod, hanem elmondanod neki. És vagy ultimátumot adni, vagy szakítani rögtön, mert te nem ezt szeretnéd és várod a párodtól.

Ha viszont maradsz az a saját döntésed és ne siránkozz. Egyszer kisiránkozza magát az ember, az oké, de ha aztán nem cselekszik hanem továbbra is veri a sggét a földhöz, az már önsorsrontás.

2018. jún. 9. 22:03
 25/28 anonim ***** válasza:

Kérdező. Olvasd már vissza a kérdésed, meg a kommentjeid is. Te hol látsz ebben jövőt??? Hol? Jó hát végül is lehet jövője, csak nem túl szívderítő.

Saját magad alázod ezzel, hogy hagyod neki ezt a viselkedést. Ezért nem tisztel, mert te se tiszteled, becsülöd magad semennyire. Hisz ezt veled megteheti. Ne várj csodát, ha nem lépsz semmit, ennél mar csak rosszabb lesz. Azt azért elárulod még, hogy miért nem opció nálad a szakitás? Miért kapaszkodsz olyanba, ait láthatóan már egyáltalán nem érdekelsz?

2018. jún. 9. 22:55
 26/28 anonim ***** válasza:

Ez nem normális.

Nem akar veled időt tölteni? Tessék? Hát akkor költözz szépen el. Ha két kap múlva hazajön, akkor két nap múlva üres lakás várja. Nem kell tudnia, hogy mi van veled.

2018. jún. 9. 22:57
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem az első barátnőm volt ilyen...ne húzd ne halaszd mert csak rosszabb lesz...nálunk az lett a vége h ő rugott ki meg mi az h beleszólok a dolgaiba stb...szóval itt a vége fuss el véle ha jót akarsz magadnak.
2018. jún. 10. 01:36
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem, ez rohadtul nem normális dolog, nehogy azt hidd, mindenhol így van.

Én is azt kérdezem, minek vagy vele? Milyen jövőt látsz ebben az egészben? Miért jó ez neked?

2018. jún. 10. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!