Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen nem volt semmilyen kapcsolatom még, de még bulizni sem járok egésznap gubbasztok itthon. A kapcsolat alatt értem azt hogy még lány kezét sem fogtam. Ultragáz csávó vagyok?
1# nem tudom mások szerint igen
2# hogy érted azt hogy kicsit most gáz vagy nem gáz
Az internet korszakában már neten is tudsz ismerkedni, az otthon való gubbasztás közben is.
Nem hinném, hogy ultragáz lennél, nem mindenki lehet egy született nőcsábász. Sok sikert a barátnőkeresésben, sose késő elkezdeni. :)
Ultragáz akkor vagy, ha beletörődsz ebbe, és kifogásokat gyártasz, mint a többi csóka.
Ha teszel valamit a fejlődésedért, már nem vagy gáz, és a szorgalomnak előbb-utóbb meglesz a gyümölcse.
Én Michael Jordan akarok lenni, csak épp a kosárpálya közelében se szoktam járni.
Döntsd el, mit akarsz. Meló nélkül semmi nem megy. A nőcsábászok mögött rengeteg gyakorlást és kezdeményezést van. Gondold végig, valóban ez passzol-e a karakteredhez.
"A nőcsábászok mögött rengeteg gyakorlást és kezdeményezést van."
-->Kivéve akkor, ha valakinek a vérében van a csajozás. :-)
De egyébként igen, igazad van. Aki nem születik nagy csajozónak, és sikeres akar lenni a nőknél, annak rengeteget kell gyakorolnia, és sok nehézségen kell átmenni, amíg kiismeri a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!