Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gondol egyet és elmegy bulizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondol egyet és elmegy bulizni engem meg itthon hagy?

Figyelt kérdés
Minden nap dolgozik, ma is csak azért jött haza korábban, mert esett az eső. Ahelyett, hogy velem akart volna menni valahova most estére jutott eszébe (!!!) hogy neki mehetnékje van és már indult is a haverjáért úgy, hogy nem is tudja még hogy hova mennek... Engem meg amúgy se érdekeljen mert ha 2 nap múlva jön akkor 2 nap múlva jön, semmi beleszólásom nincs. Eszébe nem jutott volna engem megkérdezni, amikor én csak annyit látom mostanában hogy reggel elmegy este pedig hazajön aludni. És képes volt azt mondani hogy minden éjjel mellettem alszik, miért ne mehetne el valahova? Igazából rohadtul nem kíváncsi rám... :(
2018. jún. 9. 21:44
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés?
2018. jún. 9. 21:45
 2/28 anonim ***** válasza:
89%
Akkor miért vagy vele ha nem kíváncsi rád?
2018. jún. 9. 21:45
 3/28 anonim ***** válasza:

Te választottál ilyen p..rasztot, úgyhogy viseld is tetteid következményeit.

Miért is vagy vele?

2018. jún. 9. 21:46
 4/28 A kérdező kommentje:

Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez máshol is előfordul-e, hogy csak gondol egyet és itthon hagy mert neki "mehetnékje van" és azt sem tudom ráadásul hogy hova ment egyáltalán...

Igazából nem tudom, csak ki akartam írni magamból ha már itthon egyedül sírok mert szerintem ez nem normális dolog

2018. jún. 9. 21:47
 5/28 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ezt picit túl reagálod. Bár meg lehet érteni az álláspontod és értem én, hogy rosszul esik, de ha együtt éltek akkor szerintem egyáltalán nem nagy dolog, hogy így elmegy egy haverjával bulizni. Az mondjuk igaz, hogy talán illő lett volna megkérdezni, hogy te nem akarsz-e és "Engem meg amúgy se érdekeljen mert ha 2 nap múlva jön akkor 2 nap múlva jön," ezt nem tudom, hogy ő mondta-e de ha igen akkor ez elég bunkó volt.

Ma a tényt, hogy elment akkor lehetne mondani rossznak, ha nem élnétek együtt és mondjuk heti egyszer kétszer tudnátok találkozni és pont akkor találná ki, hogy ő most inkább elmegy valamerre egy haverjával.

2018. jún. 9. 21:48
 6/28 A kérdező kommentje:
Nem képes megérteni, hogy én nem a lakótársa vagyok hanem elvileg a barátnője. Olyan simán itthon hagy, vagy idedobja hogy gyere te is aztán iszol... Mintha nem tudná, hogy nem iszom alkoholt. És tényleg hónapok óta folyamatosan megy, de nincs rá igénye, hogy a szabadidejét velem töltse....
 7/28 anonim ***** válasza:
csináld te is ezt
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem szakítasz? Normális dolog a másik nélkül menni ide-oda, hiszen nem vagyunk összenőve, és ha persze, ugyanúgy törődünk egymással. De ha ez nincs meg, akkor miért pazarolsz rá energiát?
2018. jún. 9. 21:49
 9/28 anonim ***** válasza:
55%
Nem passzoltok össze. Minek vagy még vele?
2018. jún. 9. 21:50
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

" És tényleg hónapok óta folyamatosan megy, de nincs rá igénye, hogy a szabadidejét velem töltse...."

Utoljára kérdezem: Miért vagy vele?

Ha annyira sz..r lenne a helyzet már rég otthagytad volna.

Saját magad köpöd szembe. Itt rinyálsz, de kilépni ebből a sz..rból meg nem akarsz.

Nem tudlak sajnálni.

2018. jún. 9. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!