Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondol egyet és elmegy bulizni engem meg itthon hagy?
Te választottál ilyen p..rasztot, úgyhogy viseld is tetteid következményeit.
Miért is vagy vele?
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez máshol is előfordul-e, hogy csak gondol egyet és itthon hagy mert neki "mehetnékje van" és azt sem tudom ráadásul hogy hova ment egyáltalán...
Igazából nem tudom, csak ki akartam írni magamból ha már itthon egyedül sírok mert szerintem ez nem normális dolog
Szerintem ezt picit túl reagálod. Bár meg lehet érteni az álláspontod és értem én, hogy rosszul esik, de ha együtt éltek akkor szerintem egyáltalán nem nagy dolog, hogy így elmegy egy haverjával bulizni. Az mondjuk igaz, hogy talán illő lett volna megkérdezni, hogy te nem akarsz-e és "Engem meg amúgy se érdekeljen mert ha 2 nap múlva jön akkor 2 nap múlva jön," ezt nem tudom, hogy ő mondta-e de ha igen akkor ez elég bunkó volt.
Ma a tényt, hogy elment akkor lehetne mondani rossznak, ha nem élnétek együtt és mondjuk heti egyszer kétszer tudnátok találkozni és pont akkor találná ki, hogy ő most inkább elmegy valamerre egy haverjával.
" És tényleg hónapok óta folyamatosan megy, de nincs rá igénye, hogy a szabadidejét velem töltse...."
Utoljára kérdezem: Miért vagy vele?
Ha annyira sz..r lenne a helyzet már rég otthagytad volna.
Saját magad köpöd szembe. Itt rinyálsz, de kilépni ebből a sz..rból meg nem akarsz.
Nem tudlak sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!