Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondol egyet és elmegy bulizni engem meg itthon hagy?
Figyelt kérdés
Minden nap dolgozik, ma is csak azért jött haza korábban, mert esett az eső. Ahelyett, hogy velem akart volna menni valahova most estére jutott eszébe (!!!) hogy neki mehetnékje van és már indult is a haverjáért úgy, hogy nem is tudja még hogy hova mennek... Engem meg amúgy se érdekeljen mert ha 2 nap múlva jön akkor 2 nap múlva jön, semmi beleszólásom nincs. Eszébe nem jutott volna engem megkérdezni, amikor én csak annyit látom mostanában hogy reggel elmegy este pedig hazajön aludni. És képes volt azt mondani hogy minden éjjel mellettem alszik, miért ne mehetne el valahova? Igazából rohadtul nem kíváncsi rám... :(2018. jún. 9. 21:44
11/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Már semmit nem tudok, vagy hogy miért kapom ezt. És rögtön furikázza a haverját engem meg a boltig nehezére esik elvinni. Hát... Ez elég lehangoló így leírva...
2018. jún. 9. 21:50
12/28 A kérdező kommentje:
Nem is kell sajnálni, csak ki akarom írni magamból ha már egyedül vagyok itt mint a szar.
2018. jún. 9. 21:51
13/28 anonim válasza:
# 6
Annyit módosítanék a válaszomon, hogy meg kérdezném tőled én is, hogy miért is vagy vele? Boldog vagy? Látsz jövőt ennek a kapcsolatnak?
14/28 A kérdező kommentje:
Sokszor látok igen, de az ilyenekkel nem tudok megbékélni, hogy csak úgy lelép este 10kor minden előzmény nélkül. Úgy, hogy meg se kérdezte, hogy nekem lenne-e kedvem menni valahova...
2018. jún. 9. 21:52
15/28 anonim válasza:
Ezek alapján viszont már úgy tűnik, hogy te egy szar kapcsolatba ragadtál ahol igazából nem vagy már fontos a "párodnak" csak arra, hogy kielégítsed. (Valószínűleg)
16/28 anonim válasza:
"vagy hogy miért kapom ezt."
Talán azért, mert ennyit érsz. Saját magadat se szereted, nem tiszteled magad, irányítani lehet téged, amikor füttyentenek csak akkor kellesz a másiknak...stb.
Mert ezt érdemled a viselkedéseddel, hozzáállásoddal.
17/28 A kérdező kommentje:
Ja és azt hozzáteszem hogy a "megiszik 1-2 sör"-rel kezdődik aztán hazajön beabszintozva. Persze, lehet mondani hogy ez belefér, mégse csinálja SENKI az ismertségi körömből akinek barátnője van... Most is persze egy egyedülálló haverjával megy valahova mert akinek barátnője van az érdekes módon vele szeretné tölteni a szombat estét... Már aki...
2018. jún. 9. 21:54
18/28 anonim válasza:
Ez szerintem NEM fér bele egy kapcsolatba.. Lehet valakinél igen.. Gondolkozz azon el, hogy így/vele akarod-e leélni az életed.
19/28 A kérdező kommentje:
Hogyha meg kifejezem a nemtetszésem, hogy ha már végre egyszer magánál van és nem csak aludni jár haza akkor éppenséggel velem is tölthetné az időt akkor felháborodik és kiakad.
2018. jún. 9. 21:56
20/28 A kérdező kommentje:
Ráadásul szerintem az sem normális dolog, hogy lövésem sincs róla hogy merre jár.
2018. jún. 9. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!