Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság, hogy amíg én itthon tanulok ma este a vizsgámra, a barátom elmegy bulizni?
Nem. Miért lenne ??
Miért baj az, hogy a barátod elmegy bulizni ? Legalább magad vagy, tudsz tanulni és a vizsgáidra koncentrálni. Jobb lenne ha ott ülne melletted ?
nem, attól hogy te tanulsz ő még szórakozhat
ha ezt az orrod alá dörgöli, hogy ő milyen jól fogja magát érezni míg te otthon szenvedsz, az már bunkóság lenne
Attól függ, milyen buli. Ha a barátaival megy és szórakoznak, az szerintem nem bunkóság. Ha viszont a barátod az a típus, aki ittas állapotban a diszkóban hajtja a csajokat, miközben te otthon tanulsz, az bunkóság.
Neked kell tudni, milyen a kapcsolatotok.
Mi fordítva vagyunk, én mentem el nélküle. Nem érzem magam bunkónak, én végeztem, barátaimmal voltam. Ő se akadt ki, csak sajnálja, hogy nem jöhetett - de ha végez, úgyis végtelen időt töltünk együtt, addig ne kelljen már nekem otthon ülnöm.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!