Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna titeket ha kiderülne, hogy az új párotok exbarátnője 15 éve halott és a párotok a mai napig felemlegeti?
Talán csak én stresszelem túl a dolgot,
de a mai napig beszél róla, olykor régi képeket nézeget stb....
Tabu téma, mert fájdalmas neki róla beszélni, ezt én tiszteletben tartom, csak remélni tudom, hogy minden rendben van a lelkében, már sokszor akartam vele beszélni erről, csak félek felhozni a témát.
11 éve veszítettem el a páromat, hosszú betegség után, fiatalon.Gyerekkel maradtam egyedül.Pár év után lett egy új kapcsolatom, de részemről természetes,hogy a múlt hozzátartozik az életünkhöz, és nem rejtem véka alá mintha nem is lett volna. Ahogy beszélünk bármi egyéb régi emlékről, természetesen beszélünk a férjemről is, hiszen Ő jóval több, mint egy emlék számunkra.
Ha a párod képes egy új kapcsolatra, éli tovább az életét, de emlékezik időnként, azzal nincs semmi baj, nem kell orvoshoz mennie, ez természetes.
Viszont van egy egészséges és egy beteges/belesüppedős gyász. Ha azt érzed,hogy még mindig ott van köztetek aki már sok-sok éve nem él, az már baj.
Beszélj erről a pároddal, őszintén. Ez fontos, ne félj felhozni a témát. Ha természetesen kezelitek ezt a helyzetet könnyebb lesz, hidd el.
Valószinű ő volt élete nagy szerelme....
Nehéz ezzel eggyütt élni.
Zavarna,de egy idő után a természetessé válik.
Párommal egy évig külön voltunk,az ÉLET szétválasztott minket.Mindkettőnknek volt pár hónapos kapcsolata mással....
Ha veszekszünk ez a más kapcsolatok felszinre szoktak kerülni.... Sajnos föleg az enyém mert az hosszabb volt.
Nem jó érzés,de elkerülhetetlen.
Azért így érdekes, hogy tabutéma, te nem kérdezhetsz, de ő meg emlegeti gyakran.
Ha 15 éve halott, és nem tudta még feldolgozni, tabukat állít eléd, akkor holtában is ő a fontosabb?
Zavarna. A jelenben kell élni. 15 év nem 2.
Nem zavarna, mert anya 16 éve halt meg, és apa máig szinte elsírja magát, ha szóba kerül.
Van már új nője 12 éve, aki szeret is, de teljesen egyértelmű, hogy számára anya volt az igazi, akivel megöregedni akart, nem végignézni ahogy páréves szenvedés után meghal.
Nehéz ez, ha a párom meghalna az életben nem térnék magamhoz, mert ő jelenti számomra az életet, a jövőt, és nem kell senki más rajta kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!