Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egyáltalán nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egyáltalán nem csókolózik velem. Ez az ügy halott?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, 1 évet ismerkedtünk.

Már egy jó fél éve randiztunk, és nem volt semmi csók, semmi, pedig a párom(22/F) akkoriban már 10 lánnyal csókolózott. :D

Na a lényeg, hogy fél év után egyik este "behúzott" a csőbe, és kért tőlem egy arcrapuszit, aztán még egyet, és nagynehezen megcsókolt. Utána minden jól ment egy ideig, imádott velem csókolózni.

Összejöttünk, happy end, aztán jött a neheze. Egyre kevesebb szájrapuszit és csókot kaptam. Az arcomra, mindenhova adott, csak a számra nem. Megkérdeztem, hogy őszintén rossz fogam van, vagy mi? De sose adott normális választ. Már az is megfordult a fejembe, hogy büdös a szám lány létemre, szóval rágóztam, fogorvosnál is voltam, de semmi.

Egyszer történt, hogy szex közben(sokadik alkalomra) megcsókolt és nyomta le a fejemet neki az ágynak de úgy, hogy mozdulni se tudtam meg levegőt venni, és megkértem, hogy legközelebb óvatosabban. Azóta meg már CSAK szex közben ad csókot. Hiába kérdezem meg az okát, ennyivel letudja: "Ez nem így van."

Én nagyon igénylem, de ha közeledek felé, hogy adjak, rögtön "leráz" magáról. Nem tudom vele megbeszélni, amint közlöm, hogy nekem szükségem van rá mi a baj, annyit mond, hogy ez nem így van.

Tényleg nagyon hiányzik a csók. Van, hogy pénteken találkozunk és hétfő reggelig vagyunk együtt, és egész hétvégén egy csók sincs(ha megvan és nincs szex akkor egyáltalán). Köszönéskor egy szájrapuszi és ennyi.

2018. jan. 11. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
halott,ez jobb nemlessz már.nem mindenki igényli nem illetek össze.
2018. jan. 11. 23:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Számomra az lenne, mert szeretek csókolózni, de te tudod miből mennyit tudsz tolerálni/nélkülözni.
2018. jan. 11. 23:03
 3/10 anonim ***** válasza:
56%

Egy teljesen mellékes kérdésem van hozzád, amit nem tudok elképzelni és kíváncsi vagyok, hogy nálatok ez miként ment.

"1 évet ismerkedtünk...fél éve randiztunk."

Ezt hogy kell elképzelni? Tényleg több, mint fél éven keresztül 'csak' randizgattatok? (sétálás, mozizás, kajálás, kávézás, állatkertezés...)

2018. jan. 11. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Kb. a harmadik randi után abba kellett volna hagynod vele.
2018. jan. 11. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:
56%

Amikor a velem járó srác csak akkor csókolt meg, amikor szexeltünk, akkor neki az nem a szeretet és törődés jele volt, hanem a szexuális vonzalom jele. Tehát neki a csók totál mást jelentett, mint nekem.

Nem tudom, hogy ez benne mitől váltott át, azóta sokszor puszilgatja a számat is és sokkal szerelmesebb a szex is.

Valószínűleg neki is mást jelent a csók, mint neked. Beszéld meg vele. Ha nyitott rá, akkor oké. Ha nem, akkor mondd meg neki, hogy neked nem kell egy olyan kapcsolat, ahol csak akkor kapsz csókot, amikor szexeltek.

2018. jan. 11. 23:22
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

a parommal (14 eve boldog kapcsolatban) csak sex kozben csokolozunk

ha probalkozok 'napkozben', akkor o is huzodik, de o azert mert ot a csok felizgatja es fellal neki, szoval az utcan, moziban, akarhol nem allunk neki csokolozni, mert merevedese lesz

a kapcsolat elejen csokoloztunk tobbet is (sex nelkul is akar) de mostanaban mar nagyon ritkan

nekem nem hianyzik, ezert en boldog vagyok igy vele, de ha te nem vagy az mellette akkor keresned kell mast, aki mellett boldog leszel

2018. jan. 12. 00:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

hát, ez elég furi. ha egyèbként jó a kapcsolatotok, akkor valószínűleg annyiról van szó, hogy nem szeret csókolózni. ami viszont iszonyat nagy baj, hogy nem hajlandó veled róla beszélni. ha annyi a reakciója, mikor felhozod, hogy "ez nem így van"... ha ennyire nem tudtok nyíltan beszélni 2 év után, annak a kapcsolatnak nem jósolnék túl sok jót. alapból valami kompromisszumos megoldás kellene, picit odatennie magád, de ez a totális ignorálás, hogy nem hajlandó róla beszèlni, elfogadhatatlan. nem tudom mit lehet azon kívül tenni, hogy nagyon normálisan leülsz vele és elmondod, hogy mi a baj...

egyébként én nem tudnék így létezni, csók nélkül :( nem tudom, áthidalható-e, ha ekkora különbsèg van egy ilyen dologban köztetek. mint pl a nagyon nagy libidókülönbség a kapcsolatban, szerintem hosszú távon ez sem kibírható

2018. jan. 12. 03:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem is irtó fontos a csók. Nem tudnám nélküle elképzelni.

E

Utolsó exem ugyanilyen volt mint a te párod. Köszönönéskor és búcsúzáskor egy-egy szájra puszi. Szexnél csók csak akkor volt, ha megjegyeztem, hogy nekem szükségem van rá.

De ezen kívül semmi.

5 hónapig voltunk együtt. Utólag kiderült nem voltak érzelmei. Nem volt szerelmes.

Persze, szorítok, hogy nálatok ne így legyen, de az én véleményem, hogy előbb utóbb ebből baj lesz.

2018. jan. 12. 07:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Én sem csókolózok " csak úgy" napközben. Természetesen szex közben igen. De ez azért furcsa...itt valami nem stimmel érzelmi síkon.
2018. jan. 12. 08:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem feltetlen van itt erzelmi sikon baj.

En pl nem szeretek csokolozni. Sosem szerettem senkivel , nem igenylem. A legtobb ember viszont ugye ezzel nem igy van. Azt hittem regen velem van problema, de nem. Nem szeretek ennyi az egesz.

2018. jan. 12. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!