Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim exbarátnője odaköltözött a pasim anyjához! Ezmiez?!?!?
Én még nem voltam a képben mikor szakitott a pasim az exével. Szakítás után a csak kipakolta a kecót (értsd: vitte a hűtőt, tűzhelyet, mosógépet, kanapét... Még a kisollót is!) és beköltözött a cuccokkal együtt anyóspajtáshoz.
Valami tipp, hogy hogyan lehetne rávenni a pasim anyját, hogy rakja ki a csajt?!?!?
Jóban vannak? Vagy csak odament?
Ha szereti,akkor még el is vágod magad nála.
Komoly stratéga ez az exnő azért. Nagyon jó lenne tudni, hogy pasid anyja milyen természetű és mennyire befolyásolható.
Ha durvul a helyzet, akkor nyugodtan kezdheted a marketinget az ex ellen a család előtt, hogy bizony vannak nagyon komoly tolvajok, akik egyik napról a másikra pakolnak mindent, mint ahogyan az exeddel is tette. A helyedben ezt a szöveget már most kezdeném, ameddig Időben vagy. Állandó jelleggel tolvajnak kell beállitanod az exet, a párodban pedig tudatositani, hogy igaz már nem szerelmes belé.
Ennek amúgy olyan veszélyei is lehetnek (mondhatod a párodnak), hogy pl. alá is irathat anyósoddal bármit, komoly veszélybe téve igy a párodat és annak többi rokonait is. Minél gyorsabban akcióba kell lépni.
De te nem az anyjával jársz akkor meg miért érdekel?
Amugy ezt a gyereknek kellene elintéznie de ugy tűnik őt nem zavarja vagyis ott még nincs lezárva minden.
Én dobnám a pasit a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!