Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs már több elképzelésem/öt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs már több elképzelésem/ötletem?

Figyelt kérdés
Tömören: a teljes elhidegülés jellemzi már a házasságunkat. Elvittem nyaralni a nejemet a 10. évfordulonkra Marokkóba, ez sem segített semmit. Probálkoztam még közös programokkal, vacsorával, nagy sétálásokkal szinte mindennel... Nem igazán érdeklem őt. :-( Mit tegyek még, hogy boldogak legyünk? Azt is mondta, hogy ő már belém unt, már évek óta boldogtalan. Ki volt ilyen helyzetben? Mit tett?
2018. jún. 7. 18:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Akkor honnan tudod h ott mi van?
2018. jún. 7. 22:31
 22/28 A kérdező kommentje:
munka, gondolom. 4-5 kivétellel évente mindig ugyanakkor ér haza, ha levonom az utazási időt és a munkaórát (8 és fél óra) akkor teljesen rendben van minden. Gondoltam már én is erre (ki nem tette volna a helyemben...)
2018. jún. 7. 23:14
 23/28 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem egyszeru, de egy fajoan oszinte beszelgezest javaslok. Amiben fel tudnatok tarni, hogy hol mentek el a dolgok.Annal fenyeben tudjatok azt is feltarni, hogy mivel lehetne javitani. Egyaltalan azt megtudni, hogy o akar-e meg dolgozni a kapcsolatotokon, vagy titokban mar feladta. Onmagaban az elhodegules folyamata (ugy ertem, hogy ha regi serelmek nincsenek amugy a kapcsolatban) szerintem bizonyos ideig visszafordithato, de mindket feltol energia szukseges hozza.
2018. jún. 8. 10:53
 24/28 A kérdező kommentje:
Köszi. Ma reggel próbáltam beszélni vele, csináltam reggelit is. "Fáradt vagyok, hagyjál már engem békén" válasz érkezett. Terápián gondolkodom
2018. jún. 8. 14:19
 25/28 anonim ***** válasza:

Válj el.

Te láthatólag megtettél mindent, ő már nem szeret, és a szerelmet nem lehet kierőszakolni.

Ha boldogtalan és un téged, akkor nincs mit tenni.

Anya és apa még 12 év után is szerelemmel néztek egymásra, boldogok voltak együtt, sok nevetéssel, közös programmal, holott akkor anya élete már a végéhez közeledett.

Apa 14 évvel a temetés után is szinte sír, ha anyáról beszél, mert fontos volt neki és együtt akartak megöregedni, nem fiatalon eltemetni őt.

2018. jún. 8. 18:29
 26/28 anonim ***** válasza:

24-es, anya még 12 évi házasság után, komoly fájdalmak közepette SEM beszétl így apával - pedig akkor már mozogni alig tudott és állandó fájdalomcsillapítón élt, szóval oka lett volna mire fogni a bunkózást.

Épp ellenkezőleg, mosolyogva megköszönte, adott egy csókot, és - a folyamatosan fájó merev ujjai miatt - csigalassan elfogyasztotta. De örült neki.

Néha én is morcosabb vagyok, de nem küldöm el a páromat ilyen durván, hanem megölelem, amiért készít kávét meg kekszet.

2018. jún. 8. 18:34
 27/28 A kérdező kommentje:
Szép történet volt az utolsó 2. Talán egyszer nekem is lesz ilyen
2018. jún. 8. 20:34
 28/28 anonim ***** válasza:
:( Sajnalom, hogy nem mutat egyuttmukodest. A parterapiat valoban erdemes lehetne felvetni. De annak is csak ugy van ertelme, ha o is akarja es nem elrangatni kell ra.
2018. jún. 9. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!