Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs már több elképzelésem/ötletem?
Válj el.
Te láthatólag megtettél mindent, ő már nem szeret, és a szerelmet nem lehet kierőszakolni.
Ha boldogtalan és un téged, akkor nincs mit tenni.
Anya és apa még 12 év után is szerelemmel néztek egymásra, boldogok voltak együtt, sok nevetéssel, közös programmal, holott akkor anya élete már a végéhez közeledett.
Apa 14 évvel a temetés után is szinte sír, ha anyáról beszél, mert fontos volt neki és együtt akartak megöregedni, nem fiatalon eltemetni őt.
24-es, anya még 12 évi házasság után, komoly fájdalmak közepette SEM beszétl így apával - pedig akkor már mozogni alig tudott és állandó fájdalomcsillapítón élt, szóval oka lett volna mire fogni a bunkózást.
Épp ellenkezőleg, mosolyogva megköszönte, adott egy csókot, és - a folyamatosan fájó merev ujjai miatt - csigalassan elfogyasztotta. De örült neki.
Néha én is morcosabb vagyok, de nem küldöm el a páromat ilyen durván, hanem megölelem, amiért készít kávét meg kekszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!