Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs már több elképzelésem/öt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs már több elképzelésem/ötletem?

Figyelt kérdés
Tömören: a teljes elhidegülés jellemzi már a házasságunkat. Elvittem nyaralni a nejemet a 10. évfordulonkra Marokkóba, ez sem segített semmit. Probálkoztam még közös programokkal, vacsorával, nagy sétálásokkal szinte mindennel... Nem igazán érdeklem őt. :-( Mit tegyek még, hogy boldogak legyünk? Azt is mondta, hogy ő már belém unt, már évek óta boldogtalan. Ki volt ilyen helyzetben? Mit tett?
2018. jún. 7. 18:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
A munkáját szereti? Az is lehangoló tud lenni, ha monoton és utálja.
2018. jún. 7. 19:13
 12/28 anonim ***** válasza:
Esetleg szeretője van?
2018. jún. 7. 19:16
 13/28 anonim ***** válasza:
Foglalkoztok egymással eleget? Mert ha egész évbe leszarjátok egymást, azon nem segit egy hét nyaralás. Ha úgy érzed mindent megtettél, és nem hajlandó elmomdani mit szeretne, akkor én nem erőltetném.
2018. jún. 7. 19:33
 14/28 anonim ***** válasza:

Szerintem se butaság ez a szerető/udvarló dolog. Ha ennyire nem akarja megjavìtani a dolgokat akkor valaki mástól( házas pasi,vagy viszonzatlan szerelem) kapja meg.

Utolsó utáni 5let ha az együtt töltött idő nem segìtett,szünet "hiányzás"?

2018. jún. 7. 19:38
 15/28 anonim ***** válasza:
Elégedetlen. régen sokszor elmondta mi a baja, e nem volt sok hatása, ezek szerint...
2018. jún. 7. 21:04
 16/28 anonim ***** válasza:
43%

Az #1-es válaszom mégis miért lett lepontozva? Szegény férfi próbál foggal-körömmel harcolni a nőiért, aki teljes mértékben szrik a fejére és a kisujját sem mozdítja meg a helyzet javításához.

Gyerekek: Mégis mit csináljon a férfi? Küzdjön még 10 évet, szenvedjen, hogy végül kidobják és ugyanoda lyukadjunk ki, mint amit az #1-es válaszomban írtam?

2018. jún. 7. 21:10
 17/28 anonim ***** válasza:
Szerintem van valakije
2018. jún. 7. 21:13
 18/28 A kérdező kommentje:
Nincs senkije, mert ahhoz el is kéne menni otthonról ez pedig kb évente 2-3szor ha előfordul. Nincs kedve soha semmihez. A nyaralás alatt is csak punnyadt nagy részt.
2018. jún. 7. 22:21
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem dolgozik?
2018. jún. 7. 22:21
 20/28 A kérdező kommentje:
De dolgozik és szereti is. 2 éve ment a céghez ahol most van és ez annak idején nagyon feldobta, mert az előző munkahelyét utálta ott 6 évig dolgozott.
2018. jún. 7. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!