Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs már több elképzelésem/ötletem?
Figyelt kérdés
Tömören: a teljes elhidegülés jellemzi már a házasságunkat. Elvittem nyaralni a nejemet a 10. évfordulonkra Marokkóba, ez sem segített semmit. Probálkoztam még közös programokkal, vacsorával, nagy sétálásokkal szinte mindennel... Nem igazán érdeklem őt. :-( Mit tegyek még, hogy boldogak legyünk? Azt is mondta, hogy ő már belém unt, már évek óta boldogtalan. Ki volt ilyen helyzetben? Mit tett?2018. jún. 7. 18:27
1/28 anonim válasza:
Ha nem akar veled lenni, cseréld le. Egy csomó nő menne Marokkóba helyette.
2/28 NDSM válasza:
Szerencsére nem voltam még ilyen helyzetben, mert az én házasságom 5 év alatt teljesen tönkrement. Szerintem próbálkozzatok meg a párterápiával, az sokaknak segített már. Ha nem akarja, vagy nem oldja meg a gondokat, akkor szépen, békében el kell engedni egymást.
3/28 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm. Olyan nehéz ellengedni ezeket az éveket. Rengeteget harcoltunk egymásért a kapcsolatunkért. Ezért is nem értem.
2018. jún. 7. 18:45
4/28 anonim válasza:
Kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció.
Ő mit szeretne? Te mit szeretnél? Szerinte mitől lehetne jobb - és szerinted? Ne csak mondja, hogy megunt, mert pár év múlva újra megunna valakit, hanem tegyen kettőtökért ő is..
5/28 A kérdező kommentje:
Semmi konkrétumot nem mond. Szerintem sem lenne sok értelme újra kezdeni mindent....
2018. jún. 7. 18:54
6/28 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet de itt én vagyok a nő,és már nagyon unom ezt a helyzetet.
7/28 anonim válasza:
Na igen.Szex kb.havonta egyszer,úgyhogy már lassan betelik a pohár.N
8/28 anonim válasza:
Szerintem ez nem Marokkón múlik, úgy értve, egy utazás nem oldja meg.
Ha szereted, és tennél érte valamit, beszéld rá egy párterápiára.
Nem beteg? Úgy értve, szed valami gyógyszert rendszeresen? Van olyan gyógyszer, ami le tud hangolni.
Szed pl. fogamzásgátlót? Az meg lenullázhatja a szexuális vágyat. Gyerekek vannak?
9/28 anonim válasza:
Tettél esetleg valami olyat ami miatt ez van?
10/28 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy tettem volna, csak mondta volna, ha igen... Egy gyerekünk van. Antibébit nem szed, Néha fájdalomcsillapított, mert krónikus fejfájós. Szegény :-(
2018. jún. 7. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!