Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne fájjon ennyire minden, ami vele kapcsolatos? Szerintetek az ötletem rossz?
1) Amikor semmilyen okot sem ad rá, az a féltékenység már beteges kategória. Félteni szép dolog, de pont ezzel fogod elmarni magad mellől. Ugyanígy a bizalom is jól tudna esni, és nagyon előreszaladsz, mert ha ez nincs meg, komolyabbra venni és összeköltözni sem érdemes, ehhez kell a bizalom.
2) Az egy dolog, hogy elmúltál már 18, és nem kell a szüleid beleegyezése, de gondolom a laptopod, telefonod, TV-d, számítógéped és mindent amit eladogatnál, azokat tőlük kaptad. Nem csak beleegyezés kérdése ez, de ezt magadtól is érezned kéne, nem vagy már kiskamasz.
3) Eladnál mindent gondolkodás nélkül, csak hogy ne ott dolgozzon és Budapestre költözve közelebb tudd magadhoz... de ha ilyen görcsösen teszed, ezt magadhoz láncolásnak fogja érezni, így megfojtod őt a túlzásba vitt ragaszkodással. Ne csimpaszkodj rá, mert abból mennyire labilisnak hatsz érzelmileg, ha elkergeted magad mellől és elveszted őt, nem csak a hiányérzettel de az önvádaskodással is viaskodsz majd, mert a viselkedésed miatt szakít veled, abba pedig simán beleroppansz majd.
Tanulj meg egészséges középutat találni a törődés és gúzsbakötés között. 27/F
Hogy oltári nagy marhaságot beszélsz. Amúgy én pont ugyanezt terveztem ennyi idősen. Aztán amikor az (akkor már ex-)barátnőm tizenvalahány évvel később elmesélte, nem akartam elhinni, hogy én tényleg ekkora hülyeséget találtam ki. Még az agyam is inkább kitörölte!
Az a helyzet, hogy amikor az egyik fél elkezd dolgozni, a másik meg nem, akkor gyakran elválnak útjaik, mert külön világba kerülnek. Durván fogalmazva az egyik kezd felnőtté válni, a másik meg még marad gyerek.
Na de ha a barátnőd ezt a helyzetet nem bírja veled, akkor hidd el, hogy sajnos nem vagytok egymásnak teremtve. Gyászold meg ezt a kapcsolatot, és lépj tovább. Ha odakerül a sor! De egy esetleges alaptalan kisebbségi komplexussal ne tedd tönkre a kapcsolatotokat. Ne felejts el, hogy ma majdnem lehetetlen továbbtanulás nélkül emberi szinten megélni. Ha együtt maradtok, te fogod később a barátnődet segíteni, nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!