Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy a párom hazudik nekem. Belenézzek a cuccaiba?

Figyelt kérdés
Látom a fején, hogy valamit nem mond el, és ez a tipikus sunyi fej, amit vág...teljesen elbizonytalanít. Nem tudom, hogy ilyenkor mi a helyes megoldás. Kutakodni, vagy annyiban hagyni az egészet? Nem tudom, hogy maguktól is kiderülnek a dolgok, vagy tennem kell érte...
2018. máj. 28. 13:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
33%
Úgy érzem, egy féltékeny * vagy.
2018. máj. 28. 13:15
 2/18 anonim ***** válasza:
69%

Ha nincs bizalom vége a kapcsolatnak.Ha megteszed beindítasz egy olyan örvényt amiből aztán nincs kiszállás míg végül felzabálja az egész kapcsolatotokat teljesen.

Kommunikáljatok egymással eleget,szakítsatok egymásra kellő időt,éljetek meg egymással kellő mértékű intimitást.

Ha nem megy el kell köszönni.

2018. máj. 28. 13:18
 3/18 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem felesleges belenézni

1) Ha van egy kis esze, ügyel olyan dolgokra, hogy pl. törli az üzeneteket, biztonságos helyen tárolja a dolgokat, akár másik facebook profilról beszélget a szeretővel (már ha van egyáltalán) és legfőképp inkognitó módban csinálja a "sunyi" dolgait

2) Nem lehet, hogy valami meglepetést tervez neked, mondjuk eljegyzés vagy vmi?

3) Ha hajlamos a hazudozásra meg ennyire nem bízol benne, minek vagy vele?

2018. máj. 28. 13:38
 4/18 anonim ***** válasza:
75%

Tett előtte valamit, hogy nem bizol benne? Adott rá okot? Ne kutakodj, ülj le vele megbeszélni, hogy ezt és ezt látod, mi a baja. Ha nem változik és úgy érzed, hazudik, akkor meg kell fontolni, hogy ki kell lépni.

29n

2018. máj. 28. 13:50
 5/18 anonim ***** válasza:
42%
Milyen ügyben érzed úgy, hogy hazudik?
2018. máj. 28. 13:51
 6/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
74%
És ha belenézel és kiderül, hogy hazudik tényleg akkor mi lesz? Mert ha 100% elhagyod, akkor oké, de ha nem, akkor semmi értelme.
2018. máj. 28. 13:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered, látod, hallod ha hazudik, "megérzed". Kapcsolatban nincs helye a hazudozásnak.
2018. máj. 28. 13:55
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
Én is jártam így, még hülyének nézett ő is és a környezetem is, aztán belenéztem és hoppá... utána hirtelen más hangnemre váltott persze. Dobtam. És milyen jól tettem, azóta sem változott ahogy hallottam.
2018. máj. 28. 14:18
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Sunyított már többször is. Pl. lánybarátnőjénél aludt, utólag elmondta. Aztán hazudott arról is, hogy ki hívta őt (ilyenkor is láttam a fején, hogy valami nem oké, aztán rájöttem)

Csinál folyamatosan ilyen furcsa dolgokat, de ezeket akár lehet én is belemagyarázom.

Gyerekek, higgyétek el, én mindig először beszélek vele. De azzal az emberrel szemben, aki sunyít, most komolyan, mit ér az őszinte szó és megbeszélés? Bár érne valamit.. De nem vallja be úgysem, hogy ha tényleg nem mond igazat, ezért ilyenkor csak annyi történik, hogy legközelebb óvatosabb lesz. Vagy ilyenkor ér valamit az, hogy én kérdezgetem mindenféléről?

Én sem tudom ezt életem végéig csinálni, semmi kedvem bizalmatlankodni. Biztos szeretnék lenni benne, hogy a párom sose bántana meg. De ezen a ponton nem vagyok biztos benne, viszont túl gyáva vagyok, hogy szakítsak. Lehet jobb lenne, ha ő szakítana. Sajnos nem bízok magamban se annyira, hogy biztosan jó döntést hoznék. Ezért kellene valami pont, ami elhatározásra juttat.

Meglepetést biztosan nem tervez, nem olyan, nem figyel ilyenekre. Sajnos amúgy is elég figyelmetlen... de nekem is vannak hibáim, ezért emiatt csak ideig óráig húzom a szám, aztán túlteszem magam rajta.

Eszembe is jutott már, hogy nekem úgy nem kell párkapcsolat, hogy folyamatosan stresszelni kell azon, hogy most hazudik-e vagy nem. Viszont lehetnék olyan szerencsétlen, hogy nem bukik le több év alatt? Ezért is gondolom, hogy lehet én vagyok a hülye, és valami látható, nem félreérthető dolog kellene hogy történjen.

Természetesen ha kiderülne, hogy van valami titkolnivalója, azonnal kilépnék a kapcsolatból.

Igen, igazából arra is kíváncsi lettem volna, hogy aki csinált már ilyet, hogy belenézett a párja cuccaiba sunyítás miatt (tudom, hogy nem etikus dolog), az megbánta-e vagy pont, hogy jól tette.

2018. máj. 28. 15:14
 10/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
Dr akkor miért erőlködsz ezen? Ha tudod, hogy ilyen és rajtakaptad már többször is, akkor mit változtat meg az, hogy most belenézel a cuccába és neked lesz igazad?
2018. máj. 28. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!