Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akar szakítani a barátnőm?
Jó hát Juli teljesen maga mellett beszél, igazából egyáltalán nem gondol bele Anna helyzetébe. Szó sincs itt birtoklási vágyról. Egészen egyszerűen az ember nem nézi jó szemmel ha a párja állandóan találkozgat meg beszélget azzal akiért évekig oda volt. Pláne.m hohy annyira fontos neki, hogy meg át is veri a párját miatta. Nem tudom te fordított esetben mit szólnál egy ilyen dologhoz, de nem hiszem, hogy boldogan aldásod adnád egy ilyen barátságra.
Őszintén szólva én is kivágnálak, pedig alapjáraton nem vagyok féltékenykedős.
Tudod ki az önző ebben a sztoriban?
Szerintem Juli barátnőd. Nő vagyok, az én életemben is voltak olyan férfiak, akik többet éreztek irántam puszta szimpátiánál, barátságnál, és fordítva is megéltem és megszenvedtem ugyanezt.
Én pont azért éreztem azt korrektnek a részemről, ha nem tartom ezeket a férfiakat a barát zónában, még akkor sem, ha nekem hiányzik a társaságuk, mert saját tapasztalatból, a saját megszenvedett viszonzatlan szerelmeim révén tudom, hogy ha találkozgatnák, közös programokat szerveznénk, akkor a másik - a személyiségtől függően - még hosszú ideig reménykedhetne abban, hogy köztünk talán mégis több lesz egyszer, mint barátság, ahelyett, hogy tovább tudnának lépni és nyitni más felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!