Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akar szakítani a barátnőm?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom lány, lassan öt éve ismerjük egymást. (Legyen mondjuk Juli.) Sokáig szerelmes voltam belé, de ő nem viszonozta. Egy éve megismertem egy másik lányt, akivel nem sokkal utána össze is jöttünk.(Hívjuk Annának.) Anna már a kapcsolatunk elején tudomást szerzett Juliról, elmeséltem neki részletesen a történetünket. Viszont ahogy telt az idő, egyre rosszabb szemmel nézte a beszélgetéseinket, és mikor mondtam, hogy találkozni szeretnék vele, kiborult. Kérte, hogy ne menjek el. Juli csak nevetett az egészen, és bizalmatlannak nevezte Annát, amikor elmeséltem neki, hogy miért nem találkozhatunk. Igazából egyetértettem vele. Aztán egy buli alkalmával, ahol mindhárman ott voltunk, mondtam a barátnőmnek, hogy odamegyek Julihoz beszélgetni. Nem nagyon tiltakozott, de láttam, hogy nem örül neki. Csak egy fél óráról volt szó, de nagyon szomorú volt mikor visszamentem hozzá. Kérte, hogy ne beszéljünk Julival többet. Megígértem neki, de valahogy mindig jött valami ürügy, ami miatt meg kellett keresnem. Mivel Anna továbbra sem támogatta, hogy találkozzunk, ezért azt hazudtam neki, hogy bent kell maradnom az egyetemen, de valójában Julival ültünk be egy kocsmába. Anna észrevette a telefonomban a naptári bejegyzést, és totálisan kiakadt, közölte, hogy befejezi ezt az egészet. Tudom, hogy nem kellett volna hazudnom neki, de Julival tényleg nem tettünk semmi rosszat, nincs oka a féltékenységre. 22/F

#féltékeny barátnő barátság kapcsolat
2018. máj. 22. 16:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
39%
Ha továbbra is pincsiskedni akarsz Julinak, hajrá.
2018. máj. 22. 17:13
 12/30 anonim ***** válasza:
91%

Jó hát Juli teljesen maga mellett beszél, igazából egyáltalán nem gondol bele Anna helyzetébe. Szó sincs itt birtoklási vágyról. Egészen egyszerűen az ember nem nézi jó szemmel ha a párja állandóan találkozgat meg beszélget azzal akiért évekig oda volt. Pláne.m hohy annyira fontos neki, hogy meg át is veri a párját miatta. Nem tudom te fordított esetben mit szólnál egy ilyen dologhoz, de nem hiszem, hogy boldogan aldásod adnád egy ilyen barátságra.

Őszintén szólva én is kivágnálak, pedig alapjáraton nem vagyok féltékenykedős.

2018. máj. 22. 17:16
 13/30 A kérdező kommentje:
De tudom, hogy Juli nem akar rosszat nekünk, csak én is sokat jelentek neki. Nem csaltam meg Annát, szimplán beszélgettünk egymással. Semmi több. Hogy értessem meg vele, hogy Juli nem jelent számára fenyegetést?
2018. máj. 22. 17:19
 14/30 anonim ***** válasza:
69%
Igen, akkor Juli is ugyanolyan önző mint amilyennek Annat titulálta nem? Az, hogy nem csaltad meg, mellékes, nem ez a lényeg, hanem amit valójában érzel. Biztosra veszem, hogy most is csak azért nem jelent fenyegetést Juli, mert ő nem akar többet barátságnál. De ha felvetné a lehetőséget, akkor nagy bajban lennél, mármint dilemmában az biztos.
2018. máj. 22. 17:24
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Juli tudja, hogy szerelmes voltál belé?
2018. máj. 22. 17:36
 16/30 A kérdező kommentje:
Igen, többször is mondtam neki. Párszor talán hajlott is kicsit a kapcsolatra, de végül sosem fordult komolyabbra.
2018. máj. 22. 17:38
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem vagy velünk őszinte ! Hármasozni akarsz velük azért teszed a szépet még ennek a Julinak? Amúgy neki nincs valakije?... mert akkor az nem kerek. Egy fiatal csaj aki manapság szingli? Bár lehet Anna sem nagy szám
2018. máj. 22. 17:44
 18/30 A kérdező kommentje:
Én csak annyit szeretnék, hogy Juli a barátom, Anna pedig a barátnőm maradjon. Szeretem Annát, de kötődöm Julihoz. Mindketten elég csinos lányok egyébként, Julinak van barátja két éve.
2018. máj. 22. 17:47
 19/30 anonim ***** válasza:
93%

Tudod ki az önző ebben a sztoriban?

Szerintem Juli barátnőd. Nő vagyok, az én életemben is voltak olyan férfiak, akik többet éreztek irántam puszta szimpátiánál, barátságnál, és fordítva is megéltem és megszenvedtem ugyanezt.

Én pont azért éreztem azt korrektnek a részemről, ha nem tartom ezeket a férfiakat a barát zónában, még akkor sem, ha nekem hiányzik a társaságuk, mert saját tapasztalatból, a saját megszenvedett viszonzatlan szerelmeim révén tudom, hogy ha találkozgatnák, közös programokat szerveznénk, akkor a másik - a személyiségtől függően - még hosszú ideig reménykedhetne abban, hogy köztünk talán mégis több lesz egyszer, mint barátság, ahelyett, hogy tovább tudnának lépni és nyitni más felé.

2018. máj. 22. 17:50
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyet ertek #19-el. Juli a legnagyobb önzőség a történetben. Nekem egyáltalán nem szimpatikus. Anna ellen beszél, mert az ő érdekei azt kívánják. Tudta, hogy mit érez iránta, mégis erőltette a barátságot. Most is folyamat Anna ellen beszél, nehogymar ő legyen mellőzve.
2018. máj. 22. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!