Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Attól félek állandóan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól félek állandóan, hogy megcsal. Hogyan tudnám ezt legyőzni? Úgy érzem tönkre fogom tenni a kapcsolatunkat ezzel.

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, a barátom 11 évvel idősebb nálam, másfél hónapja vagyunk együtt. Állandóan az jár a fejemben, hogy kivel van, kinek ír, mit csinál amikor nem vagyok vele. Már beszéltem vele erről, azt mondja nincsen senkije. Nyáron megy kétszer is külföldre nyaralni a haverjaival, nélkülem. Ezek közül az egyik egy fesztivál lesz, ahol hát elég sok dolog történhet... Tudom, hogy nagyon beteges amit csinálok, segítségre van szükségem. Egyszerűen nem tudom legyőzni ezt egyedül. Miért nem tudok benne megbízni? Annyira félek, hogy átver.
2018. máj. 21. 15:22
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
37%

#30: Valamiért úgy érzem, hogy az #1 válaszom lazán átugrottad a lepontozások közben! :D

Köszönöm, az én kapcsolatom teljesen rendben van és természetes, hogy a másik félnek adunk teret. Külön is szórakozunk és együtt is.

2018. máj. 23. 14:40
 32/37 anonim ***** válasza:
73%

Én nem pontoztam, úgy tűnik ez a nép akarata volt :DDDDD

További szép és szabad életet kívánok ebben az esetben 😁😂😂

2018. máj. 23. 15:33
 33/37 anonim ***** válasza:
21%
Köszönöm! :) Megtennéd, hogy a #27-es válaszomra nyomsz egy zöld kezet?
2018. máj. 23. 15:34
 34/37 anonim ***** válasza:
55%

Ad rá okot, hogy féltéjeny legyél? Úgy érzed, hogy nem őszinte hozzád, dugdossa esetleg a telefonját, titkolna valamit, furán viselkedik? Ha nem, akkor abba kell hagyd ezt a viselkedést mert tönkre mész benne.

Amúgy nem értem néhány kommentet a szórakozás, fesztivál kapcsán. Párom 35,megy Fishing on Orfűre haverokkal. Jó szórakozást kívántam nekik. Nehogy már 30x évesen otthon kell üljön...

29n

2018. jún. 12. 20:18
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Sztem hagyd tudom hogy nehéz voltam ebben a cipőben. Én idegsukk voltam a párom meg ki volt akadva tőlem .De leültünk és megbeszéltük.Am még friss a kapcsolatotok de sztem nem kötődik még ugy hozzàd elvan.
2018. jún. 21. 00:22
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
Am menj el te is bulizni ha nem tetszik neki akkor megmondod neki hogy ami neki szabad az neked is lehet .Ha szeret akkor észre veszi hogy te is itt vagy neki és több időt szeretne veled tölteni.
2018. jún. 21. 00:25
 37/37 anonim ***** válasza:
Én azt mondom hogy erről hogy te féltékeny vagy a parod is tehet, ha csak nincs valami nagyon nagy baj veled. Az én párom 31 éves én 23 és 100 %ig megbízok benne mert érezteti hogy én vagyok a mindene én vagyok az egyetlen. Mindig minden lepeserol tudok mert keres engem napi háromszor négyszer felhív hogy hallja a hangomat megkerdezi hogy telik a napom hogy erzem magam. Lehet hogy csak több közös idő kell amivel erositenetek a kapcsolatotokat
2018. jún. 27. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!