Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket zavarná ha a párjuk állandóan lepkehálót tartana magánál? Arra számít, hogy az utcán bármikor találhat valami érdekes rovart.
Engem így ebben a formában igen. Milyen már hogy lepkehálóval utazik a combinón? 😂 De falun belül is fura lenne.
Az viszont ha emiatt sokat jár a természetbe, az nem baj, mindenkinek kell valami hobbi.
Mondjuk azt nem tudnám elviselni ha meg is ölné őket.
Állandóan? Pl színházba is így jönne? Vagy ha le kell szaladni a sarki boltba tejért?
Nem tudom, valószínűleg zavarna.
Pedig a pasim általában felemás cipőt hord és deszkával jár.
"Állandóan? Pl színházba is így jönne? Vagy ha le kell szaladni a sarki boltba tejért?"
A színházba nem vinné be, a kocsi csomagtartójában hagyná. A boltba viszont vinné.
Engem zavarna. Nem normális dolog szerintem. Ha az utcán nekiáll lepkét hajkurászni otthagyom. Vannak helyzetek amikor ez oké pl egy túrán. Még segítek is neki de mindennek meg van a helye és ideje.
Ettől még tuti lenne akinek nem gond. Én nem jönnék össze ilyen férfival.
Azt hittem nem lehet meglepni engem ezen az oldalon
Erre kiderül hogy mégis
Hogy lehet ilyen hülye értelmetlen beteg kérdést feltenni
Uristen ...😀😂😂 lepkehalo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!