Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan "érdekes" lehet rajtam, hogy engem állandóan néz valaki?
Hol suliban hol az utcán ... mindenhol.
Sokszor volt már rá példa,hogy megyek az utcán és engem mindenki csak les.
Többnyire férfiak de előfordul,hogy nők is.
Nem egyszer volt már,hogy pl mentem az utcán és olyan szinten lesnek az autóból, hogy az már kegyetlen feltűnő.
Aztán a suliban is ugyanez. Ha végigmegyek a folyosón sokan tetőtől talpig megnéznek,percekig bámulnának és meg fordulnak utánam.
És ez el sem hiszitek,de borzasztóan zavaró.
Nem tartok magam egy hű de jó csajnak,nem vagyok magammal elszállva (igaz,hogy sokan mondták már,hogy szép arcom van,jó alakom). Törődöm magammal,igényes vagyok és szeretek nőiesen öltözködni (nem kihívóan!!!),emellett a természetes hatást kedvelem.
Mégis miért néz engem meg mindenki,szerintetek?
18L
A.) Nagyon szép vagy.
B.) Egy nagyobb menstruációs folt van a nadrágodon és nem vetted észre.
3 lehetséges válasz van:
1. k.rva hülye vagy, és nem tűnik fel hogy olyan szép vagy hogy az csak na
2. kegyetlen ronda vagy, ezért néznek, közben meg gondolom csak anyuci mondta mindig hogy "de szép vagy"
3. valami olyan hülyeséget viselsz egyfolytában, hogy az már fáj, de neked fel sem tűnik, az emberek meg már csak akkor kapnak észhez amikor már eltűntél
17:54!!!
Na,ettől tartottam.hogy majd valaki ezt írja.
Egyáltalán nem arról van szó,hogy önbizalom hiányom van és ezért írtam ezt ki.
Van önbizalmam.
Ezért sem raktam én még ide fel (és nem is fogok) képeket olyan címszóval,hogy "szép vagyok?".
Tudom,hogy csinos vagyok,mert sok visszajelzést kaptam már,de ez akkor is számomra olyan érdekes és egyben zavaró is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!