Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan "érdekes" lehet rajtam, hogy engem állandóan néz valaki?
Hol suliban hol az utcán ... mindenhol.
Sokszor volt már rá példa,hogy megyek az utcán és engem mindenki csak les.
Többnyire férfiak de előfordul,hogy nők is.
Nem egyszer volt már,hogy pl mentem az utcán és olyan szinten lesnek az autóból, hogy az már kegyetlen feltűnő.
Aztán a suliban is ugyanez. Ha végigmegyek a folyosón sokan tetőtől talpig megnéznek,percekig bámulnának és meg fordulnak utánam.
És ez el sem hiszitek,de borzasztóan zavaró.
Nem tartok magam egy hű de jó csajnak,nem vagyok magammal elszállva (igaz,hogy sokan mondták már,hogy szép arcom van,jó alakom). Törődöm magammal,igényes vagyok és szeretek nőiesen öltözködni (nem kihívóan!!!),emellett a természetes hatást kedvelem.
Mégis miért néz engem meg mindenki,szerintetek?
18L
Utánam is mindig megfordulnak
120/F
17:56!
Én sem szeretem,hidd el! nagyon nem,főleg ha idegenek bámulnak.
szerintem ennek csak egyetlen egy logikus oka lehet .
valaki feltett a napisz*rra, és felismertek . és a hátad mögött meg nevetnek rajtad.
1) v.mi kosz van az arcodon/ruhádon
2)vmi feltűnő dolgot viselsz (érdekes táska, nyaklánc, v. magassarkú)
3) szép vagy, csak nem vágod, és épp jó passzban vagy, van olyan bizonyos kisugárzásod
4) ijesztően mérges arcot vágsz
5) nagyon kanos az illető, és mind1 neki, kimegy ott, csak nő legyen
6) nagyon mély dekoltázsú blúzod van/v. kilátszik a csípőd
én ezekre tok gondolni...egyébként engem is szoktak nézni, ált. akkor, mikor jó kedvem van
20/L
Lehet, hogy valaki elhíresztelte, hogy mekkora ribi vagy, és mindenki felismer, de személyesen nem ismeritek egymást, ezért nem köszönnek.
Igazából csak le kellett csapnom ezt a labdát, mint ahogy páran már feltették. Valójában csak annyi, hogy az emberek megnézik egymást. És ennyi, ne komplikáld túl. Hidd el, a csúnyákat is megnézik, főleg mert csúnyák.
Jaj Istenem, hogy oda ne rohanjak....-.-" Egyesek meg azért vannak fennakadva, mert a kutya se veszi észre őket...inkább örülj neki, most jobb lenne, ha senki sem nézne meg?!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!