Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Attól félek állandóan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól félek állandóan, hogy megcsal. Hogyan tudnám ezt legyőzni? Úgy érzem tönkre fogom tenni a kapcsolatunkat ezzel.

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, a barátom 11 évvel idősebb nálam, másfél hónapja vagyunk együtt. Állandóan az jár a fejemben, hogy kivel van, kinek ír, mit csinál amikor nem vagyok vele. Már beszéltem vele erről, azt mondja nincsen senkije. Nyáron megy kétszer is külföldre nyaralni a haverjaival, nélkülem. Ezek közül az egyik egy fesztivál lesz, ahol hát elég sok dolog történhet... Tudom, hogy nagyon beteges amit csinálok, segítségre van szükségem. Egyszerűen nem tudom legyőzni ezt egyedül. Miért nem tudok benne megbízni? Annyira félek, hogy átver.
2018. máj. 21. 15:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
88%

Ennek az éremnek több oldala van. Lehet tényleg te vagy ok nélkül féltékeny, de lehet a tudatalattid üzen ilyen hatodik érzéken keresztül, hogy megbízhatatlan a fickó. Nekem például ez mindig be szokott jönni. Vannak pasik, akik hiába nem adnak okot bizalmatlankodásra, akkor sem tudnék bennük a büdös életben megbízni, mert valami azt sugallja, hogy ne tegyem, sosem tudnék nyugodtan meglenni mellettük. Ezzel szemben vannak olyan pasik is, akiknél már az első randin tudom, hogy az életemet is rájuk bízhatnám, sose féltékenykednék mellettük.

Ezt hívják “jó emberismerő” képességnek, amikor ráérzel arra, hogy ki lehet megbízható, ki nem, anélkül, hogy akár különösebben sokmindent tudnál róla. Én nem járnék olyan pasival, akiben ne tudnék feltétlen megbízni, de ha te minden pasival ilyen vagy, akkor bizony benned van a hiba és próbálj változtatni ezen.

2018. máj. 21. 16:36
 12/37 anonim ***** válasza:
69%

#9 teljesen egyetértek veled

Szeretek fesztiválozni bulizni és igen 30 felett is szeretnek eljárni

Nem hinnem hogy ez gaz lenne

2018. máj. 21. 16:38
 13/37 anonim ***** válasza:
92%

11-el értek egyet.

Szögezzük le, hogy egy kapcsolatban kortól függetlenül mindkét félnek szüksége van a külön töltött időre is alkalomadtán és a barátokkal. Viszont nagyon nem mindegy, hogy ez milyen elfoglaltság. Egy fesztivál vagy egy nyaralás tipikusan olyan dolog, ahova szokta a párját vinni az ember, egyébként pedig fesztiválra inkább azok járnak akiknek nincs párjuk. De mondom, ha van, akkor is együtt mennek. Felmerül bennem a kerdes hogy miert nem lehetsz te ott vagy miert nincs meg benne a késztetés arra hogy vigyen téged? Egy normális férfinak ez alap, hogy a barátnőjét viszi magával ilyen helyekre. Szerintem teljesen jogos az aggodalmad, mert ezek mind olyan dolgok, amelyek intő jelek lehetnek és legyszives ebbe ne akarjon már belepofázni egy olyan férfi aki pont így gondolkodik mint a kérdező pasija. Kérdezzetek meg egy normális értékrendű férfit, hogy hol igényli 32 évesen a fesztiválozást. Itt arról van szó hogy kinek mire van igénye és valljuk be őszintén hogy az aki már komolyra vágyik, ennyi idősen elkotelezodott vagy pedig éppen kezdi.

Nem ok nélkül szokott ez felmerulni a nőkben.. más a féltékenykedés és más az, ha valamit érzel és még okot is adnak rá ilyen megkérdőjelezhető.

2018. máj. 21. 17:23
 14/37 anonim ***** válasza:
*szoval ilyen megkérdőjelezhető módon.
2018. máj. 21. 17:26
 15/37 anonim ***** válasza:
74%

Nőként irom hogy szeretnek 30 felett is eljárni fesztiválozni mert imadom azt az érzést nincs annál jobb

Mindenkinek más az igénye

Nekem ez fontos nekem ez az igényem

Valakinek a család és a gyerek az igénye 32 evesen

Mkndeki mást akar más az igénye és ezzel nincs semmi baj

Nem értem miért kell lenézni valakit mert 32 evesen elmer menni fesztiválra

2018. máj. 21. 17:30
 16/37 anonim ***** válasza:
64%
9. Lehet fesztiválozni, de miért nem viszi a barátnőjét? Áruld már el nekem a nagy észérveiddel, ha már ilyen okos vagy. Miért pont a fesztiválnak kell énidőnek, haverokkal töltött időnek lennie? És kirekeszteni ebből a lányt? Érdekes pont oda megy egyedül, aminek külföld ad helyszínt, külföldi nyaralás és külföldi fesztivál. Elmeselnéd hogy ez egy normális komoly és felnőtt párkapcsolatban mennyire jó? Menjen el sörözni a haverjaival meg koncertre (ITTHON) vagy bármi más programra, ami nem hordja magában azt, hogy a barátnője az eg világon semmit nem fog tudni róla az alatt a pár nap alatt mert neki olyan kedve van és felszívódik... :)
2018. máj. 21. 17:35
 17/37 anonim ***** válasza:
68%

Abban igazad van ha lenne partnerem akkor vele mennek fesztiválozni

Persze ha ő is szereti

Ha nem szereti és nem akar menni akkor mennek a barátaimmal

Nem mondanék le a fesztivalozasrol senki kedvéért mert szeretem számomra nagy élmény

2018. máj. 21. 17:38
 18/37 anonim ***** válasza:
67%
Az ilyen pasik pont azért fogjak ki a fiatalabb lányokat, mert ők naivabbak, velük könnyebben meglehet bármit tenni és nem kell felelősséget vállalni, meg nincsenek elvárások, elvégre fiatal csaj. És persze dögös friss husi. Megnézném hogy ugyanezt hol tennék meg egy velük egy idossel!!! Csak az a bökkenő hogy kozben szegény lány életét elpazarolja.. az ilyen d ugjon amerre akar, és ne tartson kapcsolatot. Ja hogy így sokkal kényelmesebb és egyszerűbb mert van egy fix akihez lehet jarogatni? Azt tudom mondani az ilyen 30 evesekre hogy szánalom és nevetség a köbön :) és minden tisztelet annak a kivételnek, mert vannak.. akik úgyszintén ennyi idősek és lehet hogy nincs még családjuk és lehet hogy fiatalabb jóval a baratnojuk, de komolyan gondolkodnak és nem csinálnak úgy 30 évesen mint egy 20 éves :)))
2018. máj. 21. 17:43
 19/37 anonim ***** válasza:
31%

#12 és #15: Köszi! Én sem értem a problémát. Ha valaki mondjuk 25 éves koráig csinált egy egyetemet és OKJ-t és abba ölte a pénzét, mikor bulizzon? Vagy ő húzza ki az életéből? Vagy, ha valaki egyszerűen szeret bulizni vagy egy zenekart, az táncházba járjon? :D

Jól csináljátok. Ha szórakozni akartok, hajrá! :D

#16: Szóval, megcáfoltalak, érezted, hogy befürödtél, ezért egy tök más támadási felületet próbáltál keresni azon, hogy maga az alapállításod gáz. Őszintén: Van egyáltalán értelme válaszolnom, vagy a válaszaimban lévő érveket lazán kikukázod és majd jössz egy újabb próbálkozással, amivel próbálod bizonyítani az alaptalan állításod? Azt újra cáfolom és újra jössz egy tök új dologgal... Szerinted van értelme ezt napestig csinálni?

Amúgy én pl. a Balatonra mentem haverokkal egy hétre. A barátnőmnek eszébe sem jutott aggódni, hogy megcsalom vagy ilyesmi. Az egyik ismerősöm társasága sífesztiválra ment a barátaival, 2-3 évente elmennek.

Gyakorlatilag bármibe belelehet kötni, hogy az nem én idő. Ha neked nem szimpatikus, akkor közöld a saját pároddal. De az, hogy random, általad nem ismert emberekre azt mondod, hogy nem felnőttek, mert épp máshogy kapcsolódnak ki és máshogy tartják az én időt, az egy vicc.

2018. máj. 21. 17:45
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

19. Nekem a 16-os válaszom az első, úgyhogy nehezen tudtál megcáfolni, mert tkp semmi használható érvet nem tudtál felhozni a kérdéseimre amit feltettem. Valamelyik kommentelővel keversz. Az, hogy te hű de nagy érveknek állítod be a saját véleményed, minden csak nem hiteles. Én sem vitán felül álló érveket mondtam, hanem saját szubjektív véleményt, viszont azt megkérdezném: az egy dolog hogy te hűséges voltál a nődhöz, de miért véded ennyire a kérdező pasiját? Talán látod hogy mit csinál? Honnan vagy olyan biztos benne hogy nem csalja? Nem csak magadból kell kiindulni, hanem picit más szemszogeket is nézni kellene. Amúgy meg ha valakinek a fesztivál az eletcél és prioritás és úgy érzi, olyan dolgokrol maradt le az egyetemi/tanulós évek alatt, hogy azt meg 30 évesen is pótolgatni kell, akkor fogadd gratulaciom :D csak úgy elárulom hogy ha időben kezded a sulit, minimum 24 éves korodra vegzel, de meg ha 26 évesen kezded el a bulizast, akkor is bőven kitudod élni magad. Egy ev alatt mondjuk.

Válasszuk már ketté azt, amikor valaki szeretne kikapcsolódni és bulizni normális keretek között és azt, amikor valaki ezzel NEM TUD LEÁLLNI. Mert igenis sok ilyen van, nagyon sokan nem akarnak elkotelezodni és ezzel NINCSEN semmi gond, csak akkor ne olyat hitegessen meg olyannal járjon, akinek mások az elképzelései :) ps.: jogra járok, én is szeretek koncertre jarni, fesztiválra jarni, de ha ezt nem tehetném meg, akkor se dőlne össze a világ és akkor is betudnám pótolni az egyetemi évek után úgy hogy ne szenvedjen hátrányt emiatt a párom sem :) ha pedig csak ez lenne a cél, akkor nem tartanék magam mellett párt.. ilyen egyszerű. És nehogy már azok a nők legyenek hibásak, akik nem gondoljak olyan magától értetődőnek hogy a pasijuk lelecel külföldre bulikázni a haverokkal barátnő nélkül. Engem biztos hogy nem lehetne így háttérbe helyezni, na de nem is ilyen gerinctelen pasival járnék az biztos..

2018. máj. 21. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!