Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól félek állandóan, hogy megcsal. Hogyan tudnám ezt legyőzni? Úgy érzem tönkre fogom tenni a kapcsolatunkat ezzel.
Szerintem egy év kevés hogy az ember kiélje magát buli , fesztivál szinten
Megunhatatlan én imadom azt az érzést nem akakrom csak azért abba hagyni mert 30 lettem esetleg
Családot gyerket nem akarok akkor miért ne elvezhetnem így az életet ?
"Tudom, hogy nagyon beteges amit csinálok," - az, nagyon.
Orvos, pszichológus tán tud rajtad segíteni.
Jó, - vele szakítasz, de te megmaradsz a saját forrongó elméd ketrecében, a következővel se lesz más életed.
10-es: nyugtasd meg az elmédet: rendkívül jó, békés és tartalmas a kapcsolatunk - ráadásul mentes minden álságos hazugságtól!
Ezt kevesen jelenthetik ki a kapcsolatukról, azt hiszem.
8-as voltam.
#20: "az egy dolog hogy te hűséges voltál a nődhöz, de miért véded ennyire a kérdező pasiját?"
Miért ne tenném? Rád is mondjam hogy megcsaltad a párod?
"Talán látod hogy mit csinál?"
Miért, te látod?
"Honnan vagy olyan biztos benne hogy nem csalja?"
Honnan vagy biztos benne, hogy az illető nem egy sorozatgyilkos, aki épp áldozatokat megy keresni a fesztiválra?
"Nem csak magadból kell kiindulni, hanem picit más szemszogeket is nézni kellene."
Azért vicces, hogy a más szemszög után egyoldalúan ekézed azokat, akik 30 felett fesztiváloznak. Akkor miről is beszélsz? :D
"csak úgy elárulom hogy ha időben kezded a sulit, minimum 24 éves korodra vegzel"
Jogi pályán, OKJ-val pl. nem feltétlenül. Továbbá akkor sem, ha 2 szakirányt csinálok meg egymás után mérnökin. Úgy meg főleg nem, hogy ezek helyett passziválnom kellett és elmentem dolgozni, hogy ne anyám nyakán éljek! :D
"de meg ha 26 évesen kezded el a bulizast, akkor is bőven kitudod élni magad. Egy ev alatt mondjuk."
De itt nem kiélésről van szó. Az nem kiélés, hogy az ember a barátaival vagy ismerőseivel elakar menni a kedvenc előadói koncertjére.
"Válasszuk már ketté azt, amikor valaki szeretne kikapcsolódni és bulizni normális keretek között és azt, amikor valaki ezzel NEM TUD LEÁLLNI. Mert igenis sok ilyen van, nagyon sokan nem akarnak elkotelezodni és ezzel NINCSEN semmi gond, csak akkor ne olyat hitegessen meg olyannal járjon, akinek mások az elképzelései :)"
A kettőnek mi köze egymással? Ismerősöm a szüleivel megy fesztiválra. Megy az egész család. Apuanyu2gyerek. Most akkor a szülők ott nem tudtak leállni meg elköteleződni?
"akkor is betudnám pótolni az egyetemi évek után úgy hogy ne szenvedjen hátrányt emiatt a párom sem"
Ha egy kapcsolatban hátrányt szenved attól az egyik fél, hogy a másik szórakozik, akkor az illetőnek elég komoly problémái vannak.
"És nehogy már azok a nők legyenek hibásak, akik nem gondoljak olyan magától értetődőnek hogy a pasijuk lelecel külföldre bulikázni a haverokkal barátnő nélkül."
Miért, zárják a párok egymást börtönbe vagy mi?
"Engem biztos hogy nem lehetne így háttérbe helyezni, na de nem is ilyen gerinctelen pasival járnék az biztos.."
Nyugi. Egy értelmes ember sem kezdene olyannal, aki gerinctelennek tart valakit azért, mert elmegy egy fesztiválra.
AMÚGY nem érzitek, hogy ez a fesztiválozós dolog most pont úgy lett démonizálva, mint 100 évvel ezelőtt az, ha valaki nem ment templomba? :D
27. Most mentek a kukába a kis elméleteid, a kérdező valaszával..
ennyit erről. És természetesen, a kommenteimre adott válaszaidat helytállóak gondolom, én is egyet értek, csak hogy a kérdező esetében nagyon nem az volt, amit te itt szépen leírtál :) elég volt elolvasni a kérdést, hogy atjöjjön kb hogy gondolkozik a pasija és ez be is igazolódott sajnos. Továbbá változatlanul nem ertem, hogy miért nem tudta volna vinni magával a lányt, nem kell börtönbe zárni a másikat, én is így gondolom, de attól még egy normális kapcsolatban alap hogy legalább megkérdezi a másik felet, akar-e menni vele, nem pedig kész tények elé állítja hogy márpedig ő most megy külföldre a haverokkal fesztiválozni. Nekem senki ne mondja hogy ez egy kölcsönös mély és igaz szerelmen, kommunikáción alapuló kapcsolatban nem így van. Az már más tészta hogy manapság egy ilyen kapcsolat a fehér holló szinten van és drukkolok neked 27, hogy te is megtapasztald :) kérdező, nagyon sajnálom, ne aggódj te is megtalálod azt, aki normálisan fog kezelni téged és hallgass továbbra is a megerzeseidre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!