Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól félek állandóan, hogy megcsal. Hogyan tudnám ezt legyőzni? Úgy érzem tönkre fogom tenni a kapcsolatunkat ezzel.
Hozd össze egy csajjal, mondd meg, hogy legyenek szeretők és már nem kell aggódnod, hogy megcsal e, mert tudni fogod a választ.
Amúgy hagyd abba a féltékenykedést. Pont annyira verhet át, amennyire te őt. Ha ezt sokáig csinálod, szép lassan elüldözöd.
Egy párkapcsolatban az egyik legveszélyesebb betegség a féltékenység!
Én rengeteget szenvedtem tőle: a feleségem állandóan nyomozott utánam, gyanúsítgatott, hisztizett stb.
Tényleg semmi oka nem volt rá!
Aztán kb. 10 év múlva bejelentettem, hogy végre - először - okkal lehet féltékeny, mert megdugtam a kolléganőmet.
Visítófrászt kapott, ki akart pakolni és egyéb nyalánkságok.
Másnap a körülményekhez képest nyugodtan megbeszéltük a kérdést: én megmondtam neki, hogy az elmúlt 10 év alatt annyit szenvedtem a felesleges és alaptalan hisztiktől, hogy én viselem tovább is ezt, csak innentől kezdve okot is szolgáltatok a hisztihez...
Azt kérdezte: mit szólnék, ha ő is megcsalna a kollégájával? Hát tedd azt, csak ne zúgj bele.
Hát ez nagyon felháborította - és felbátorította: két hét múlva már a kollégával ment "kiküldetésbe".
Amikor hazajött, akkor megbeszéltük, hogy vagy elválunk, vagy megnyitjuk a házasságunkat.
Az utóbbit tettük, és nem bántuk meg. ennek 15 éve: szeretetben és békében élünk, mindketten tudjuk a másik szeretőit, nincs hazugság és nincs ordibálás, és féltékenykedés sem!
Nálunk ez bejött és a felnőtt gyerekeink is tudnak róla, hogy anya is tart szeretőket meg apa is, de együtt is nagyon jól megvannak!
#6: Az fel sem tűnt, hogy te is végletes dolgot írtál le? Tipikus esete annak, amikor valaki helikopter, de mindenki más a gáz.
Nézz egyszer ki egy fesztiválra. Vannak idősebbek is, nem csak huszonévesek.
Találja meg mindenki a korosztályának való elfoglaltságot? És ki mondja meg, hogy az mi? Te? :D Ha valaki 33 évesen fesztiválozni akar, tudsz bármiféle értelmes érvet mondani a begyöpösödött előítéleteden és felületes ítélőképességeden kívül, hogy miért ne tegye? Csak, mert ez nem érv.
A felnőttség kérdése meg teljes mértékben független attól, hogy valaki szeret szórakozni vagy sem. Remélem, hogy nem gondolod, hogy egy 33 évesen komoly felnőtt vagy, amikor a tőled eltérő véleményekre mindenféle logika nélkül rávágod, hogy butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!