Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nincs fellángolás, oda a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs fellángolás, oda a közös jövő?

Figyelt kérdés

A párommal egy éve vagyunk együtt (most második nekifutásra, az első fél év volt), éveket vártam rá, bele voltam /vagyok "zúgva", együtt is élünk, stb, és egyszer egy ártatlan kérdésből kiderült, hogy ő "úgy igazán" sosem volt belém szerelmes...szeret nagyon, fontos vagyok neki, istenments h elveszítsen.....stb...

De ez így hogy mehet tovább? Hódítsam vissza? női vonzerő? De ha sosem volt belém szerelmes, akkor hogy?

Na...feladtam a leckét!:)

Légyszi, adjatok tanácsot, hogy vészeljem/jük át ezt az időszakot!

Köszönöm

21/L 26/F

2010. jún. 14. 19:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ezen már én is gondolkodtam, hogy egy 3éves kapcsolat után koppant elég csúnyán, de nem hiszem, h el kéne mondanom neki, h ezért lehet az egész...most épp ráfogtuk az összeköltözésre, h korai volt. Am tényleg az volt.
2010. jún. 14. 19:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem tette magát még teljesen túl ezen a csalódáson. Fél, hogy bele éli magát a mostaniba, és ismét úgy jár, mint régen. Erről viszont nem tehet, ez egy védekezési reakció. Szerintem sem mond el neki, hogy mire "gyanakszol", mert ha feltéped a régi sebeket, az annál rosszabb. Ha ő maga nem akar róla beszélni, akkor inkább hagyd, legyél vele türelmes :-)
2010. jún. 14. 20:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Csak annyi a baj, hogy én úgy érzem, szinte tudom is, h a mi kapcsolatunkban ő teljesen biztos...mármint hogy én itt vagyok neki, és nem csalom meg, és stb. Ami teljesen így is van, dehát....
2010. jún. 14. 20:02
 14/16 anonim ***** válasza:
:)kedvemre való ez a kérdés és ne haragudj, de szeretném leírni az én sikertörténetemet...5 évig voltunk osztálytársak és anno voltak kicsi szikrák, de nem lett belőlünk semmi, majd elballagtunk rá 2 évre írt egy sms-t, hogy jó lenne újra összefutni.össze is hoztunk egy találkozót, de mi úgy terveztük, hogy csak kirúgunk a hámból..de párkapcsolat lett belőle.2009.09.12)döcögve indult az egész, és egyszer csak megkérdezte, hogy én szeretem-e, és én kis naívan azt válaszoltam, hogy igen mire ő benyögte, hogy nem...egy világ omlott össze bennem, azonnal szakítottam vele,de mégiscsak találkozgattunk. sok konfliktus volt és a szilvesztert is külön töltöttük, de januárban még ez a se veled, se nélküled volt ránk jellemző.pokolba kívántam akkor mindent, mire februárban bejelentette, hogy szeret, tiszta szívvel, szerelemmel, és oda-vissza van értem. akkor jött rá mennyire szeret, amikor világossá vált neki, hogy elveszíthet. a lényeg, hogy legyen mind kettőtöknek elég tere, ne lógjatok egymás nyakán sokat, de mindent beszéljetek meg, ami kettőtökkel kapcsolatos.idővel rájön, hogy te vagy a legmegfelelőbb, hisz oka van, hogy még " nem tette ki szűrödet":)
2010. jún. 14. 21:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Átérzem, min mehetsz át, mert magamra ismertem, nekem nagy csalódás volt ez, mikor kiderült, de annak van igaza, aki azt írta, ez ellen nem tehetsz semmit, vagy legalábbis sok mindent nem, mert az érzelmeket nem lehet irányítani.Aztán vagy úgy alakul , hogy rájön kit veszíthet (mint ahogy erre is volt itt egy történet), vagy úgy hogy te találsz olyan fiúra, aki ezt meg tudja neked adni.Ezért hibáztatni senkit nem lehet, viszont azt meg nem hiszem hogy nincs jelen ennek a szeretet formának semmilyen foka, mert akkor nem lenne veled, és ha ennyi ideje, viszonylag problémamentesen működik a kapcsolatotok, akkor kár felrúgni, mert tényleg egy idő múlva úgyis átalakul az a lángoló , viharos szerelem. És hány és hányan vannak, akik szakítanak ekkor, mert igazi értékes érzelmek nem álltak mögöttük. Úgyhogy fel a fejjel, érezni fogjátok mi a fontos.
2010. jún. 16. 10:55
 16/16 anonim válasza:
legalább van sexpartnered és nem leszel tripperes
2010. jún. 18. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!