Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt valakivel olyan, hogy szakított vkivel, pl. összevesztek valamin, vagy másik fellángolás, vagy körülmények, de megbánta, többi lent?
aztán idő múlva rájött TÉNYLEG, hogy rosszul döntött, ő az igazi, és bár a másik először nem akarta, megpróbálta visszaszerezni, és azóta jól megvannak? komoly kapcsolatról volt szó.
leginkább 20on fölüliek esete érdekel, de jöhet bármi. Nekem egy ilyen eset van az ismeretségi körömben.
Imserősi körömben van ilyen!Már 5éve húzzák egymás agyát a felek....Már vagy 10-15x szakítottak,a fiú összejött mindig szakításkor más lánnyal.Legutóbb kb 2hónapra szakítottak,de kb már az első héten más lánnyal volt,úgy 2 hétig..Aztán visszament az exhez.Az ex pedig lefeküdt a szünetben mással.
Ők úgymond együtt nőttek fel,ezért is ragaszkodnak egymáshoz.Meg tudják szerintem,hogy a problémáikat,nem igazán tolerálná más személy,ezért inkább mindig összejönnek,vagy talán ez az igazi szerelem?Nem tudni...
Egyébként nekem a saját tapasztalatom,hogy pl egy hosszabb kapcsolatomkor én szakítottam,megbántam,mert azóta is tudom,hogy nem fogok még egy ilyen embert találni(legalábbis nem mostanában),de sajnos már részemről elmúlt a dolog,hiába sajnálom,nem jönnék már vele össze!
én most vagyok ilyen helyzetbe. Eggyütt vagyok a párommal, már majdnem 7 éve, és jött egy másik, aki 6 hónap alatt megadta nekem azt, amit ez 6,5 év alatt nem....Nemkérte még meg a kezem, igaz 21 évesek vagyunk, de akkoris, szeretni imádott, tényleg, megtett értem bármit, azt csinálta amit mondtam neki....De én nemakartam már, mert mikor megismertem ezt a pasit az újjat, sokat tanultam, olyan helyekre vitt, ahol láttam milyen boldogok a csajok, ha van egy ilyen pasijuk, stb....Szakítottam is a párommal és elmentem az újnál lakni, pár hónapig bírtam, mert sokat veszekedtünk apróságokon, de hamar kibékültünk... A párom belebetegedett, halászott reggeltől estig, nemevett, nemaludt, hiánya volt.én voltam neki az első nagy szerelme, és talán azért. De én visszajöttem hozzá, és most eggyütt vagyunk, boldog, csak én vagyok boldogtalan, mert nemérzek iránta semmit már, mert az új több jót mutatott, és adott, mint a régi. Most szakítani akarok vele megint, de tudom, hogy ezt már nem bocsájtja meg nekem, és azt is tudom, hogy soha többé nem találok még egy ilyet, mint ő. Szerény, figyelmes, gyerekes-az nemtetszik rajta- nemnéz csajokat, főleg ha ott vagyok, mindent megtesz amit mondok.......
a másik meg jól néz ki, figyelmes, de azt nagyon, jo az ágyban, de azt irtózatosan, és sokat nézi a csajokat, előttem is akár, ha rászólok, akkor megharagszik, hogy nem fogja behunyni a szemét stb....de mégis őt akarom......Lehet ha nemsikerül, visszafogad a exem, de azt nagyon nem hiszem.....
Bocsi, ha túl hosszú....Szívből jött azért....:P
Én is ismerek egy ilyen történetet....egy éve történt.
Szakítottak, mert valamin összevesztek, nagy volt a távolság is, a pasinak voltak más lányok is (persze csak kaland) az életében, és közben lett mindkettőjüknek más személy. Amikor ismét szinglik lettek, ismét összejöttek,mondjuk úgy, h az előző kapcsolataik miatt kellett valahogy felejteni, és nagy tervek voltak az összeköltözésre is. Amikor összeköltöztek akkor döbbentek rá, h már nem szeretik mégsem annyira egymást, és h nem fog jól működni a kapcsolat. Sok lett a veszekedés, a pasi többször megcsalta a lányt, akkor is, amikor együtt voltak korábban. Persze a pasi ezt tagadja a mai napig, de sok bizonyíték van rá, hogy megcsalta minden héten másik lánnyal. A szakításuk ideje alatt is amég másik lánnyal volt együtt, Öt is sokszor megcsalta. Én megkérdeztem akkor a barátnémtől, h ha akkor is meg csalt, a párját is megcsalta, mit vársz, hozzád hűséges lesz?Azt felelte, igen. Mikor kiderült, h őt is megcsalta, akkor összeroppant, két hétre kórházba került, és a mai napig depressziós a történtek miatt. A pasi meg ahogy visszasétált az életébe, úgy ismét kisétált belőle. Semmit sem tett a lányért, az összeköltözést is csak a barátném erőltette. Ezért meg kell, h erősítsem az előttem lévő két hozzászólást. Igazuk van mindenben, és ez a tanulságos történetem is ezt bizonyítja. Azt hiszem, h aki igazán szeret, hűséges, és mindent megtesz a párjáért. Nem csak igérget. Ennyit tudnék hozzáfűzni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!