Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal közös nyaralásra megyünk az ő haverjaival, akiket én nem igazán kedvelek, és feszélyezve érzem magam köztük. Szerintetek hogy lehet jól kezelni ezt a helyzetet?
Hogyan tudnék előttük olyan laza lenni, mint az én barátaim előtt? Azt akarom, hogy megkedveljenek, és én is őket, mert szerintem ez fontos egy kapcsolathoz, hogy kedveljük egymás barátait. Hogy lehetnék 'jó fej' barátnő, akit bírnak?
19L
Ennyi hülyét egy helyen... nekem is volt ilyen helyzetem. Nem kedveltek, sőt cikiztek is. Aztán bevágódtam valahogy, de a mai napig nem vagyok a kedvencük. Én ilyeneket tettem az ügy érdekében:
- Meséltem sokat magamról, megpróbáltam átvenni a szót néha a társaságban
- Kicsit kutattam utánuk, milyen zenéket szeretnek, és ha én is kedveltem az együttest, előadót, mutattam nekik hasonló zenéket.
Apróságok. Viszont ha barmok, akkor el kell viselni őket. Ne vedd fel amit mondanak. Nekem is nehéz volt, de a barátom szeretett és ez a fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!