Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hasznotok volt az eddigi párkapcsolataitokból?
Megtanultam nemet mondani, és kicsit a saját érdekeimet is nézni, nem csak a másikét:)
Ha mondhatom még talán az az út(utazás) amit egyedül jártam be minden alkalommal a kapcsolatért:) Kicsit nyitottabb lettem a dolgokra:)
Az elsőnél többet tanultam meg nőként a női nemről. Kicsit láttam magunkat férfi szemmel. Továbbá megtanultam hinni magamban.
A másodikban megtanultam a toleranciát, alkalmazkodást, konfliktus kezelést. És: bocsánatot kérni!!!! (sosem szerettem veszteni semmiben, és nem szerettem elismerni ha nem nekem van igazam, viszont az ex megtanította, hogy nem dől össze a világ, és nem vereség, ha beismerem nem nekem van igazam, vagy hibáztam).
A harmadikban pedig megszoktam a rendszeres sportot. Minden nap van valami mozgás, ha más nem akkor jóga.
Megtanultam, hogy igazából csak magamra számíthatok.
Hogy többre vagyok képes és hivatott mint gondoltam, megtanultam hinni magamban. Megtanultam az előző kapcsolatomból, hogy szinte minden férfi érzékeny valahol legbelül ha nem mutatja akkor még inkább.
És legvégül a toleranciát, nyitottságot.
Szerintem mindenki kaphat egy-két kapcsolatból építő dolgokat a rossz dolgok mellé is, én megtanultam ezeket a dolgokat kamatoztatni a jelenlegi kapcsolatomban.
Lett két gyerekem, ha nem lennének akkor most teljesen kilátástalan lenne minden úgy érzem.
F.
Sokat erősödtem tőle növekedett, a lélektani szakító szilárdságom. (Már egyre kevesebb idő kell a szakítás utána talpra álláshoz).
Ja és sok jófej csajjal ismerkedtem meg, szerintem emberileg is fejlődtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!