Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradjak vele, vagy hagyjam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak vele, vagy hagyjam el?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagy hatást gyakorol rám,és azt hiszem kezdek szerelmes lenni belé..Semmi nem történt,de nem bírok az érzéseimmel.Viszont kapcsolatom van,és sajnálnám elhagyni a párom.Borzalmasan érezné magát.Nem sejt semmit,tudom tartani magam...De megőrjít ez az egész.Nem tudom mit tegyek...
2010. jún. 14. 00:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon igazad van,és ez a baj h ezt nem tudom eldönteni...Azt se hogyha nem lenne a másik és vele maradnék az azért lenne mert szeretem,vagy azért mert kötődöm...
2010. jún. 14. 00:21
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen, én is szörnyen érzem magam miatta...am az én bajomat én is megkérdéeztem, tessék :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

lényegében ugyanaz :'(

2010. jún. 14. 00:22
 13/18 anonim válasza:
100%
Meg csak annyit, hogy gondolj bele par honap utan ha mas kerul a kepbe akkor valami megsincs rendben a jelenlegi kapcsolatoddal, nem hiaba jon be egy 3 dik a kepbe. Ha csak kotodsz es mar nem szereted, jobb ha elhagyod akkor is ha fajdalmat okozol most neki. A legfontosabb viszont hogy tisztazd magadban az erzeseidet a baratoddal, mit miert, mennyire... ha megvan a valasz, egyszeru lessz a dontesed.
2010. jún. 14. 01:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nekem pont most volt egy ilyen problémám. Szakítottam.

Belegondolsz, mindkettőtöknek jobb. Neked mert nem maradsz vele szánalomból, neki is jobb, mert lehetősége van rá megtalálni azt aki igazán szereti.

Fájni persze hogy fáj, föleg ha szerelmes beléd, és nem is fogja megérteni előszőr, de majd belenyugszik.

Ha tovább húzod az csak rosszabb, inkább a 4. hónap után, mint a 4. év után... nemde(?)

2010. jún. 14. 02:01
 15/18 anonim ***** válasza:

én is voltam már ilyen helyzetben...otthagytam a barátomat..a másikkal meg találkozgattam és nagyon jól elvoltunk:) :$

sajnálatból nem maradhattam vele...

2010. jún. 14. 11:37
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki eddig válaszolt!

Még mindig nem vagyok teljesen biztos a dolgomban,de azt hiszem azért segítettek a kommentek:) mindig jó külső szemlélő véleményét is hallani,főleg olyanét aki nem ismer,mert reálisabb képet kap a dologról,és így jó tanácsot tud adni...

Tényleg nagyon köszönöm:)

2010. jún. 14. 13:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Nah, fejlemények?
2010. jún. 14. 23:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm mindenkinek aki válaszolt,megoldódott!!Szakítottam.Az exem nagyon kész van,kb.zaklat,de tartom magam.Nagyon nehéz,de muszáj.Ez így nem fog működni.
2010. jún. 23. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!