Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak vele, vagy hagyjam el?
Igen, én is szörnyen érzem magam miatta...am az én bajomat én is megkérdéeztem, tessék :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
lényegében ugyanaz :'(
Én nekem pont most volt egy ilyen problémám. Szakítottam.
Belegondolsz, mindkettőtöknek jobb. Neked mert nem maradsz vele szánalomból, neki is jobb, mert lehetősége van rá megtalálni azt aki igazán szereti.
Fájni persze hogy fáj, föleg ha szerelmes beléd, és nem is fogja megérteni előszőr, de majd belenyugszik.
Ha tovább húzod az csak rosszabb, inkább a 4. hónap után, mint a 4. év után... nemde(?)
én is voltam már ilyen helyzetben...otthagytam a barátomat..a másikkal meg találkozgattam és nagyon jól elvoltunk:) :$
sajnálatból nem maradhattam vele...
Köszönöm mindenkinek aki eddig válaszolt!
Még mindig nem vagyok teljesen biztos a dolgomban,de azt hiszem azért segítettek a kommentek:) mindig jó külső szemlélő véleményét is hallani,főleg olyanét aki nem ismer,mert reálisabb képet kap a dologról,és így jó tanácsot tud adni...
Tényleg nagyon köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!