Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előny vagy hátrány a csajozásban Magyarországon, ha valakin látszik hogy külföldi? (magyarul tudok)
Figyelt kérdés
lányok válaszoljanak2010. jún. 13. 19:02
31/34 anonim válasza:
nem olvastam el minden hozzászólást, lehet, hogy érintették már, de sok lány azért nem akar külföldivel járni, mert attól tartanak, hogy egyszer visszamegy az anyaországba. más nők, meg épp azért tartják vonzónak, mert magukkal viheti őket (országa és nője válogatja) :). biztos, hogy 16 éves vagy, a korodhoz képest érett válaszokat adsz N/34
32/34 anonim válasza:
Ez a féle származás szerintem előny.
33/34 anonim válasza:
Szerintem is előny, és igenis lájkolom az ázsiaiakat.. ;)
21L
34/34 A kérdező kommentje:
akkor írhattok üzit :)
2010. jún. 25. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!