Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az előny vagy hátrány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előny vagy hátrány a csajozásban Magyarországon, ha valakin látszik hogy külföldi? (magyarul tudok)

Figyelt kérdés
lányok válaszoljanak
2010. jún. 13. 19:02
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Erre elég nehéz így válaszolni, mert a lány személyiségétől függ az egész. Nekem pl semmi bajom a külföldiekkel, vagy az ázsiaiakkal,( csak a cigányokkal) de a legjobb barátnőm meg utálja az ázsiaiakat, jobban mint a cigányokat. Szóval ha oda mész egy lányhoz, és az elkezd sikítva menekülni, akkor az elég nagy hátrány. 16/l
2010. jún. 13. 21:49
 22/34 anonim válasza:

Ez akor tud igazán vicces lenni ha török az illető és mikor hazavisz téged akkor bemutat a feleségeinek:D

Nem tudom de a négerek nekem nem jönnek be. Rövidtávon azért mert kinéznének az utcán és nem szeretem ha megbámulnak, nem is beszélve arról h itthon kidobnának:d Hosszútávon meg val.szin. a gyerek is fekete lenne és akkor meg úgy néznél ki mintha nem is tartoznál a családba. Nekem mindenképpen fehérbőrű kell:D

20/L

2010. jún. 14. 01:12
 23/34 anonim ***** válasza:

Utolsó: asszem felröhögtem a kommenteden de nagyon...így hajnali 3kor igen...mondjuk mit szólnál hozzá ha feleségül vennélek? csak úgy egész merő véletlenségből. magyar vagyok, főzni szeretek, de takarítani te fogsz édesem

19/F

2010. jún. 14. 02:43
 24/34 anonim válasza:
Jó, de te mosogatsz:D
2010. jún. 14. 07:58
 25/34 anonim ***** válasza:
..de a kávét felváltva vállalom csak be :P
2010. jún. 14. 12:04
 26/34 anonim válasza:
Hát ez sok mindentől függ. Én például helyesnek tartom az ázsiaiakat. ^^
2010. jún. 14. 23:32
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Aki leszólja, hogy "húzott szemű köcsög, meg cigány", az fogadjunk, hogy elsőre dugná meg az ázsiai csajokat.
2010. jún. 18. 17:58
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
szó szerint undorodom az ázsiai és néger nőktől
2010. jún. 18. 18:33
 29/34 anonim ***** válasza:
én is tisztes magyar adófizető állampolgár vagyok, az APEH mégsem kaszált le rólam adót, mert Angliában adózom :D
2010. jún. 25. 09:16
 30/34 anonim ***** válasza:
Amig kedves, rendes es muvelt vagy addig nem hatrany, fuggetlenul attol hogy honnan szarmazol
2010. jún. 25. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!