Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előny vagy hátrány a csajozásban Magyarországon, ha valakin látszik hogy külföldi? (magyarul tudok)
Szia!
Elkeserítő látni, hogy egy teljesen normális, átlagos kérdésre ilyen sok bunkó válasz érkezik.
De abban is van igazság, hogy a kérdésed megválaszolni elég nehéz. Minden lánynak más az ízlése, ezért nem lehet elmondani általánosságban, hogy a lányoknak ilyen meg olyan származású pasik tetszenek... Az egyik előző hozzászóló azt írta, hogy a magyar lányoknak nem jönnek be az ázsiaiak, hanem inkább a feketék. Nos, én magyar lány vagyok, de én éppen fordítva vagyok ezzel. Az ázsiaiak tetszenek, de olyan afro-amerikai férfit még nem láttam, aki tetszett volna. Nem vagyok rasszista, nincs velük semmi bajom, egyszerűen csak nem találom őket vonzónak.
Nagyon sok barátnőm van, akiknek tetszenek az ázsiai fiúk, úgyhogy nyugodtan állíthatom, hogy bizony sok lány van, akiknél előnnyel indulnál. De az is biztos, hogy nem mindnél.
Azonban ne az határozza meg, hogy oda mersz-e menni egy lányhoz, hogy szerinted előny-e vagy hátrány, ahogy kinézel! Ha tetszik valaki, nyugodtan próbálkozz be nála. Ha szimpatikus vagy neki, úgysem fog csak azért lerázni, mert nem magyarnak nézel ki. Ha meg nem, akkor eleve mindegy. Akkor másnál kell próbálkozni és kész.
Egyébként kíváncsivá tettél... Nem mutatnál egy fényképet magadról? :) Ha nyilvánosan nem akarod kitenni, elküldhetnéd e-mailben. Nem vagyok fővárosi, úgyhogy nem kell attól tartanod, hogy felismerlek az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!