Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet egy olyan pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy olyan pasit vissza szerezni aki már volt a enyém?

Figyelt kérdés
Nem volt sokáig, 4 hónapig, a volt bnője miatt szakított, de valamivel csak el tudnám csábítani?!! Hogyan?
2008. okt. 30. 07:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz neked kell ismerned :) De szerintem mint minden pasi, ő is pasiból van, és egy kis kirívó öltözködés, és csábító nézés láttán talán fontolóra veszi ki a jobb :D De mindenképp tudnod kell, hogy mit szeret, milyen típusu és annak megfelelően elcsábítani!
2008. okt. 30. 08:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még csak annyit, hogy ha "bekapta a horgot" akkor ne tétovázz! Mondd meg neki hogy ő kell neked :)
2008. okt. 30. 08:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 hónapig jártam a pasimmal, ő szakított velem. És miután szakított velem mégjobban belé bolondultam, egyszer meg is kérdeztem tőle, hogy nem-e kezdjük újra, erre azt felelte, hogy nincs felkészülve egy komoly kapcsolatra...Ezután neki voltak futó kalandjai, nekem csak fél év múlva lett egy kapcsolatom, de még ekkor is az előző pasimba voltam szerelmes, de gondoltam, hogy majd csak elfelejem és mikor már teljesen lemondtam róla, akkor írt egy sms-t, hogy mennyire hiányzok neki...Én pedig természetesen nem tudtam neki nemet mondani, szakítottam az akkori pasimmal és visszamantem hozzá és azóta is, már tobb, mint 4 éve boldogok vagyunk együtt. Szóval szerintem egy kicsit tedd féltékennyé és ha még mindig érez irántad valamit, akkor nem fogja tétlenül nézni, hogy mással vagy. Nem garantálom, hogy neked is bejön de próbálkozni lehet.Sok sikert!
2008. okt. 30. 10:09
 4/5 anonim válasza:
47%
Hát ez nagyon érdekes! Aki megcsalja a párját az undorító egy nőszemély vagy ha férfi akkor undorító nőcsábász, ugyebár. Aki elveszi a másik párját, még ha nem is házasok, lásd az előző mondatot. Ti pedig még tanácsokat is osztogattok, hogy hogyan kell?! Hát ez nagyszerű!
2008. okt. 30. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
10:09-es vagyok, az utánam válaszolónak csak annyit, hogy nem csaltam meg senkit!!!! Először szakítottam az előző pasimmal és csak ezután találkoztam a mostani pasimmal, mert addig csak telefonon értekeztünk. És egyáltalán miért baj az, ha valaki vissza szeretné szerezni a szerelmét? Ahhoz hogy féltékennyé tegyünk valakit nem kell mindenképp megcsalásra gondolni! És egyébként is vannak ettől SOKKAL mocskosabb dolgok is!!!!!!!!!
2008. okt. 30. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!