Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akipszichopatával jár, vagy járt? MEddig lehet bírni?
Dehogy köti fel magát!! Az ilyen csak magát szereti.
De ugyse hagyod el, mert kb a kerdesedben ezt meg is valaszoltad
Indokot keresen miért ne hagyd el. Van ezer indok hogy ne foglalkozz vele de te ezeket nem akarod észrevenni.
Menekülj addig amig lehet.
Pszichopata? Tudod is, hogy az tulajdonképpen mit jelent, vagy csak rámondjátok/rámondod?
Ez most nem kötekedés, tényleg érdekel.
Igen, tényleg tudom mi az, mert mondták nekem, hogy az és utánaolvastam, hogy mi az. Átnéztem egy csomó cikket róla.
Kedves válaszoló, aki a Mazdát írta! Remélem most elégedett vagy magaddal, hogy te milyen humoros vagy és milyen jó poént találtál ki. Nem szeretnék belegázolni a lelkivilágodba, de ez kicsit sem volt vicces.
Nekem is Mazdám van! Imádom, sose fogom lecserélni!
Ellenben az ilye faxokkal, mint akivel te jársz. Én a második bunkó beszólása után kivágom, nekem aztán hisztizhet, hogy szeressem. Öngyilkos is lehet, lexarom, nekem csak az a lényeg, hogy megszabaduljak tőle és soha többé ne lássam. Ez pedig teljesül ebben az esetben is.
Kerdező: te meg áldozat típus vagy. Olvasgass erről is!
Ha az első (második) esetnél kidobod, amikor bunkózik, nem juttok el idáig. Te viszont ezt eltűrted. Azért viselkedik így veled, mert nem fél elveszíteni. Tudja, hogy egy kicsit puncsol, és megenyhülsz. Ezért legközelebb is bántani fog, mert ő ezt élvezi. Neki nem rád van szüksége, hanem olyanra, akit bánthat, bunkózhat vele, és elviseli.
Te vagy a hülye, hogy nem hagyod ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!