Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vennétek rá a párotokat, hogy vegyen nektek ruhákat?
Az a mániája, hogy széttépi őket. Talán a szoknyák az egyedüli kivételek. Fehérneműk, szexi hálócuccok, felsők, nadrágok, pizsamák, mindent...
És baromi mérges vagyok most már, mert nem olcsó pótolni őket, utálok vásárolni és frusztrál, hogy 1-2 hetes cuccok mennek a kukába.
Vásárolni nem jön el velem, "csak úgy" ruhákat nem kapok, pénzt pláne nem.
Nyugisan leültem, elhessentette a pénz kérdést (mint nem az ő problémája az öltözködésem), hisztiztem is már, hogy ne tépdesse szét őket, de semmi.
Elmentek vásárolni és vegyetek olcsóbb harisnyákat, bugyikat, ilyesmi. Aztán havi 1-2-szer amikor ilyenhez van kedvetek akkor azt vedd fel.
Ha ő is látja, hogy mennyibe kerül akkor valószínű visszább vesz és csak az olcsóbbikat használjátok erre a célra.
Nem irigylem azon nők párjait akik számára már ez is elmebeteg aberráltság. Utána meg megy a hiszti, hogy a párja felrekúr egy nővel akinek van fantáziája.
Sehogy nem venném rá, hogy fizesse ki.
Ha úgy gondolná a párom, hogy rendben van, hogy nekem okoz anyagi kárt tudatosan azzal, hogy - tök mindegy, mi által vezérelve - szánt szándékkal tönkreteszi a ruháimat vagy bármimet, a 2. eset után simán csak otthagynám a p...ába.
(És még megköszönhetné, hogy lennék olyan higgadt, hogy nem tennék tönkre kb. ugyanolyan értékben párat az ő ruhadarabjai közül.)
Pedig ebben aztán semmi abnormális nincs.
Nyilván nem a több tízezer forintos szalagavatóra készült ruhát meg a szexi, szatén hálóruhát kell havesen szétszaggatni, de 1-2 párszáz forintos harisnya vagy bugyi, pár 1 max. 2 ezer forintos felső simán bele kell, hogy férjen.
Mondom, ha széttépi egy ilyen ruhádat akkor vidd el vásárolni és vegyétek meg az ő pénzén. Vagy mondd, hogy ez volt az utolsó.
Megbeszélném vele, hogy vagy közösen fizetjük ezentúl a széttépet ruhák helyett vásároltakat, vagy befejeztük a ruhaszaggatást.
Nem az a baj, hogy ezt élvezi, ha te is, hanem, hogy nem hajlandó meghallgatni, meghallani, amit mondasz neki. Nem hisztizve, de nem is könyörögve kell közölni, hanem határozottan, amiből érződik is, hogy komolyan gondolod. és ha nem teljesíti a kérésedet, akkor a következő ruhaszaggatós akciójánál egyszerűen állítsd le, hogy fejezze be, mert te nem tudod egyedül anyagilag finanszírozni a sok ruhát, amit pótolni kell.
Én már rég kidobtam volna a fenébe, ez beteg.
Félreértés ne essék, imádom, mikor a párom nekem esik, lefog, harapdál, stb., de a "letépem a ruhádat" ilyen szinten nem egészséges dolog.
Az meg, hogy ilyen szinten telibeszarja a TE kérésedet... hát, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!