Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vennétek rá a párotokat arra, hogy tartsa rendbe maga után a szobátokat?
Te félreérted súlyosan a szituációt.
Ő nem sz...rik rá, hanem nevel téged.
23 eves embert nem fogsz ujraszocializalni. Mindig rendetlen paraszt marad, akinek ilyesmire nem lesz igenye. Ha 3 eves lenne, akkor meg azt mondom, talan megnevelhetned. Dohanyzik is...
Ezek a faszikat honnan szakajtjatok, es miert maradtok veluk ez nokent szamomra akkora rejtely.
Nem tudsz mit tenni, az a tapasztalatom hogy ilyen téren az emberek nem változnak meg. Fejre is állhatsz de ő sem fog megváltozni, ezt vagy megszokod , vagy takarítasz utàna , vagy van a harmadik lehetőség szerintem tudod mi az...
Én konkrétan többek között ezért is váltam el a feleségemtől mert kupis volt nagyon.
Második válaszoló! Magyarázd már el nekem, hogy mégis ezzel mire nevelne ő engem?!
Harmadik és hetedik válaszoló! Annyira imádom a fajtátokat, egyből kritizáltok, ítélkeztek, stb, lemerem fogadni, hogy szinglik vagytok. Egyébként a kapcsolatunk elején egyáltalán nem volt igénytelen, és fogalmad sincs miket beszélsz, fogalmad sincs miken mentünk keresztül ketten ennyi idő alatt, és igaz baromira idegesít ez a szokása, de ha adtok jó tanácsot, ha nem, kifogok mellette tartani. Bár tudom manapság ha valami elromlik mindenkinek könnyebb eldobni azt, és egy újabbat próbálni, de én nem megyek ezután a hülyeség után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!