Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vennétek rá a párotokat, hogy vegyen nektek ruhákat?
Az a mániája, hogy széttépi őket. Talán a szoknyák az egyedüli kivételek. Fehérneműk, szexi hálócuccok, felsők, nadrágok, pizsamák, mindent...
És baromi mérges vagyok most már, mert nem olcsó pótolni őket, utálok vásárolni és frusztrál, hogy 1-2 hetes cuccok mennek a kukába.
Vásárolni nem jön el velem, "csak úgy" ruhákat nem kapok, pénzt pláne nem.
Nyugisan leültem, elhessentette a pénz kérdést (mint nem az ő problémája az öltözködésem), hisztiztem is már, hogy ne tépdesse szét őket, de semmi.
Te választottál ilyen párt magadnak.
Egyébként akkor jöhet egy válasz erre a reakcióra, tudom, durva lesz: a szeme láttára te is tépjél szét 3 pólóját. Ezek után majd meggondolja, hogy szét fogja-e tépni a te ruháidat.
Benyújtanám a számlát: "kicsim ebben a hónapban 30 ezret dobtunk ki a szexuális fétished miatt!"
Elraknám a nyugtát és az asztalra csapnám, hónap végén.
Ha ilyen párom lenne... nem lenne.
Könnyű más pénzével játszani. Vajon akkor is tönkretenné a ruháidat, ha ő venné őket? Nem hinném.
Hány éves?
Ha ő tépi szét,azt neki pótolnia kellene bakker :D
30 éves.
A blokkokat akkor megtartom (ez az ötlet tetszik), végső megoldásként sniccerrel megfenyegetem a pólóit is (ő nagyságrendekkel drágábban rendeli a sajátjait és nagyon háklis rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!