Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el a barátomnak, hogy másokkal is szeretnék szexelni?
Kapcsolatban vagyok,de nagyon sokszor megtetszenek más férfiak is. Van pàr férfi akivel napi kontaktban vagyok, és az edzőm is férfi ő is nagyon vonzó és szexi. Egyikük sem érdekel komolyan, csak szex lehetne, persze az is akkor ha ő is szeretné...meg ha nem lennék kapcsolatban. Nem vagyok már szerelmes a barátomba,de nagyon szeretem őt. Lecsendesettek az érzéseim,de nem múltak el irányába. Szóval nem arról van szó,hogy valami nem stimmel,elhidegültünk egymástól. Mert mindig észre vettem a többi férfit is. Még a legnagyobb szerelem közepette is felkaptam a fejemet ha láttam egy számomra szimpatikus srácot. Már 4 éve együtt vagyunk. És azon gondolkodtam,hogy elmondom neki,hogy esetleg nem lennénk-e innentől nyitott kapcsolatban. Én már az elején is benne lettem volna, nem zavarna a párom mással szexelne. Megcsalni nem akarom őt, vagy titkolni előtte dolgokat..ezért inkább nyíltan kéne erről beszélni,nem? Viszont félek mit gondol erről. Nem akarom elveszíteni. Mondhat nemet is igazából. Nem lenne baj,nem csalnám meg. De örülnék neki,ha lehetőségem lenne mással is szexelni. Különben nekem ő az első férfi. :) és kíváncsi is vagyok,meg voltam mindig.
Ti szerintetek érdemes erről beszélni vagy hagyjam inkább? Nagyon izgulok,hogy mit mondana.
28/f 22/L
Sosem értettem, hogy a játékszabályokat egyesek miért nem az elején tisztázzák a felek. "egyoldalú szerződésmódosításnak" fog tűnni, amit a másik fél nem szokott csipázni. Persze, hallgathatsz róla, de úgy is lebuksz + vesztegeted mindkettőtök idejét. Nyugodtan ráülhetsz más répát ára is, de a méret, meg a körítésen kívül mind ugyan olyan... jár ki-be, meg folyik a leve, ennyi.
31/f
"Szóval nem arról van szó,hogy valami nem stimmel,elhidegültünk egymástól."
Dehogynem hidegültetek el egymástól, különben nem akarnál mással szexelni. Le is írtad, nem vagy már belé szerelmes, akkor meg mi értelme ennek az egésznek? Hagyd, hogy megtalálja Ő is az igazit maga mellé, aki valóban szereti. Szakítsatok. Mi értelme egymás idejét húzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!