Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a barátomnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátomnak, hogy a testvére szerelmet vallott nekem?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok én is, és a barátom is, biszexek vagyunk, több mint 1 éve vagyunk együtt.

A páromnak van egy fiatalabb lánytesója, aki szerelmet vallott nekem, konkrétan egy levelet írt, és arra kért, hogy semmisítsem meg, miután elolvastam. A levélben leírta, hogy nem vár tőlem semmit, nem akar megkörnyékezni, tudja, hogy nem leszünk együtt, csak el akarta mondani az érzéseit, de nem szeretné, hogy a bátyja tudjon erről.

Én viszont őrlődöm, nem tudom, hogy el kellene-e mondanom, borzasztó kínos nekem ez az egész helyzet. Őszinte szeretnék lenni a saját párommal, de ugyanakkor nem akarok ilyen személyes dolgokkal visszaélni, és a testvérével való kapcsolatát nem szeretném elrontani.

Ti mit tennétek a helyemben?

2018. ápr. 4. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Édes hármas? :'D
2018. ápr. 4. 22:21
 2/10 anonim ***** válasza:
28%

Horny stepsister wants my big cock in her pussy

Ja, nem ide.

2018. ápr. 4. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Én nem mondanám el neki. A lány csak leírta az értéseit, hogy könnyebb legyen túllépni rajta, őszinte volt. Nem érdemelné meg, hogy elmondd a bátyjának.

Ezzel csak rontanál a helyzeten :(

22L

2018. ápr. 4. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Ne mondd el neki szerintem. Borzasztóan kínos lenne, és a lány is erre kért meg téged.
2018. ápr. 4. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Én sem mondanám el neki.
2018. ápr. 4. 22:39
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Tiszteletben tartanám a kérését, és nem mondanám el.
2018. ápr. 4. 23:58
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Nem mondanám el.

Nem tennék tönkre egy "testvérpárt".

Tudomásul venném, véletlenül sem adnék semmi jelet a testvérnek.

2018. ápr. 5. 00:01
 8/10 anonim ***** válasza:
39%
Nem mondanám el. Elvégre még mondta is, hogy nem fog megkörnyékezni. Szerintem is tartsd tiszteletben amit kért.
2018. ápr. 5. 07:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Mik a fejlemények? Megőrizted a titkát? Nem derült ki?
2018. aug. 1. 17:56
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Kamu
2021. nov. 30. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!