Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak teljesen más típusú lányok jönnek be mint én általában. Normális hogy azt gondolom, hogy csak azért van velem, mert másokkal nem jött össze?
Megeshet de egyáltalán nem biztos...
Csak ő tudhatja....
Én az alacsony, fehér bőrű, hosszú hajú, vékony lányokra bukom... nagyon tetszenek az ázsiai vagy afrikai származásu lányok is..
A barátnőm pedig majdnem velem egymagasságú, (nap)barna bőrű, rövid hajú, széles csípőjű:D és mégis tetszik, mégis szeretem, mégis szépnek látom:P
Az ideál nem rossz dolog, de nem is hasznos;)
Azon csodálkozom, hogyha neked ilyen kétségeid vannak, akkor:
1) Miért nem beszéled meg vele?
2) Miért vagy vele?
Régen nekem is volt egy ideálom, gesztenyevöröses haj (csak szőke ne legyen), fehérebb bőr, kislányos alkat, deszkább változat, de ne legyen anorexiás.
Aztán megismertem a barátnőmet, aki szőkésbarna (nyáron mégjobban kiszőkül), helyenként vissza-visszatérő ekcéma jelenik meg rajta, kislányos alkatú de közben formásabb, mint az "ideálom", ideálisabb mint az ideálom :D
Sok beszédnek sok az alja, a lényeg, hogy imádom őt, állandóan vágyakozok utána, és már rohadtul nem érdekel a régi ideálom.
Én eddig úgy képzeltem el az igazit, hogy alacsony, hosszú szőke haj, vékony kislányos alkat, hófehér bőr. A japán csajok is nagyon bejönnek.
De találkoztam a barátnőmmel, és olyan kisugárzása volt, hogy nem lehetett elmenni mellette. Szép arc, kis felesleg, barnás haj és szolidan szolis bőr.
Szerintem az ideál csak egy illúzió. Nem lényeg, mert a tökéletes nem létezik.
Az a lényeg, hogy fogadjátok el egymást, legyen érzéki minden perc.
Akkor a legjobb, ha egymás kiegészítései vagytok.
Nekem a párom a jobbik felem, nélküle üres lennék.
nos adott a típus ami bejön. és van a valóság.
Én is jöttem össze olyan lánnyal aki semmilyen szemponból nem volt az ideálom,de akkor,ott valamivel megfogott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!