A barátomnak problémái vannak a munkahelyén és mikor hazajön ideges és alig szól hozzám hiába próbálok a kedvébe járni. De ha jön a haverja vele beszél rendesen . Miért ilyen velem? Másokkal meg normális. El lehet ezt sokáig tűrni?
Ne haragudj de nekem egy kicsit "meguntalak" szaga van.Valójában le kéne ülnötök egyet beszélgetni,de szerintem ha ahhoz nincs türelme,akit elvileg szeret,máshoz pedig van,akkor ez a dolog egy kicsit sántít.
Sokmindent megjártam a hosszú évek során,és hidd el tapasztalatból mondom,hogy valami nagyon nem stimmel a kapcsolatokban.
Beszéljetek minél előbb!!
mint ha a sógornőm írta volna.
náluk is ilyen a helyzet,azzal a kis különbséggel,hogy a haverja húgát dícsérte párszor ami aztán szöget ütött a sógornőm fejébe...náluk valahogy megcsalás szaga van a dolognak.remélem nálatok nem!
Előző :D
Lehet, hogy veled (azt hiszi, hogy) őszinte, a haverral meg (önmaga előtt is bevallottan) képmutató csöppet. Valamiért a morc s.ggfej lett az arculata. Harapófogóval ki lehetne húzni belőle a sérelmeit, de a hülye játék nem szűnne meg, legfeljebb átváltozna a következőbe (pl. ezentúl mindig elmesélem, hogy szopat a főnök, amitől szintén a falat kaparod majd, de nekem lehet, én vagyok itt a kenyérkeresők gyöngye). Nem szívesen mondom ezt, de amolyan lélekbúváros, múltfeltárásos móka sokat lendítene, legalábbis ha igazfélének bizonyul néhány tippem.
veled azért ilyen,mert előtted nem "kell" takarnia hogy szar kedve van
a haverjával meg azért normális,mert himnemű,nehogy már egy haver lássa,hogy valami nem megy ugy ahogy kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!