Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a páromat, hogy ne találkozzon a hülye haverjaival?

Figyelt kérdés
Tiszta kettyósak a haverjai, semmi értelmiség. Látszik is, hogy mindegyik szamunkásban végzett.. Mit tegyek? Ha együtt megyünk valahova, csak lejáratnak. Mondtam a páromnak is, de bizonytalan. Hogyan győzzem meg?

#haverság #értelmiszegények
2018. ápr. 16. 22:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
98%

Felhívom a figyelmet arra, hogy a párkapcsolat nem átnevelő tábor.

Vagy elfogadod a baráti körével együtt, vagy nem illetek egymáshoz.

2018. ápr. 16. 23:40
 12/17 anonim ***** válasza:
52%

De kötelező velük járkálni kérdező?

31/f

2018. ápr. 17. 02:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, ez nagyon elitista, hovatovább bicskanyitogatóan sznob hozzáállás.

és jegyezd meg, azért, mert jártok, a párodnak még megvan a saját élete, saját magántársasága, baráti köre, AMIHEZ NEKED SEMMI KÖZÖD.

egész egyszerűen nincs jogod kirobbantani mögüle a haveri körét, mert azok már azelőtt is megvoltak, hogy veled összejött volna.

nincs jogod minősíteni azokat az embereket, és nincs jogod elvárni, hogy eztán fordítson hátat nekik.

neked nem kell velük lógnod (szerintem örülnének neki, ha otthon maradnál), a párod barátai.

a pasid helyébe úgy dobnálak ki, mint macskát szokás, ha nekiállnál győzködni.

kicsit sokat képzelsz magadról.

2018. ápr. 17. 06:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Az én párom gyerekkori barátai is hasonló kaliberűek, szakmunkás/munkanélküli csöves alkoholista egy jó része. Barátom nem olyan mint ők, ő tovább fejlődött, suliba járt, jó munkája van, lerázta magáról azt ahonnan jött. De a régi barátit nem felejtette el, nem olyan szoros a szál, de azért fontosak neki, szoktunk találkozni. Ők is emberek, csak másképp élnek, gondolkodnak, nem értem a viszolygásod. Időnként kimondottan jólesik elröhögcsélni velük a hülyeségeiken. Nem kell ennyire merevnek lenned.
2018. ápr. 17. 08:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Meg ha igazad is van es tenyleg kettyosok akkor se tehetsz ilyet. Nem veheted el valakinek a baratait, ez nagyon csunya dolog.

Amugy meg madarat tollarol, embert baratjarol. A parod pont olyan, mint a haverjai, ezt vagy eszre veszed vagy nem. Ha az eszrevetel megtortent akkor pedig megszoksz vagy megszöksz.

2018. ápr. 17. 09:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Embert barátjáról. Az ő szegénységi bizonyítványa, hogy olynokkal barátkozik :D

Te meg őt választottad, szóval a tiéd is. Ciki.

2018. ápr. 17. 15:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az a kettyós, aki a végzettsége alapján ítél meg valakit.
2018. ápr. 17. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!